o halde yazları gelıyorsunuz..sengözlerimebaksanab
uzulme hayatım bak ben Turkıye deyım ama bende yılda 1 ay gıdebılıyorum memleketıme..senağlama
yaza bır bulusma hazırlarız:icecream:
dishecim sizlerle tanismayi cok istiyorum. ben 7. ayda geliyorum tr ye:dance:.insallah o zaman görüsebiliriz. memleketimi, ailemi cok özledimsenağlama :a015::a015:
kizlar ben bu siteyi deryanin tafsiyesiyle geldim tesekkürler deryacima.s.
dishecim sizlerle tanismayi cok istiyorum. ben 7. ayda geliyorum tr ye:dance:.insallah o zaman görüsebiliriz. memleketimi, ailemi cok özledimsenağlama :a015::a015:
:1shok: bende 7. ayda aydındayım..
ayy ınsallah nasıp olursa bulusma hazırlarız hele bı yakınlassın 7. ay:dance:
ben merkezdeyim ama nazilliye de gelirim.. ancak daha önce hiç gitmedim yerimseniben ama 1 senedir merak ediyorum orayı da... aydınlı arkadaşlarla tanışmaktan memnun olurum.. çünkü burda çevrem yok. sadece bikaç komşu işte :bbo:
evet yeni geldim diyelim.. üye olalı çok oldu ama yeni takılmaya başladım.. ama bi sorunum var.. sitede kayboluyorumen son nereye yazmıştım, kim bana cevap yazmış, hangi konuya bakacaktım kafamçokkarıştı
evet bencede çoğunluk nerdeysee oradaa birtek senin için kocaa minibüs dolusu insan aydınaa mı gelcekk dişliii cadısııı :mymeka:
sen bır sus..:mymeka:
aydın merkeze gelmemıs arkadasları karsılasırız ve bu sayede gezdırırız..:dance:
bı yere oturup cakılmayız..:dilcikar:
sız bırakın onu benı dınneyın..:1closedeyes:
zaten merkez dısına ben cıkamam ..:çok üzgünüm:
zaten sen gelme diee nazillide yapıyoruzzzşakkıdışakkıdıjeyyar
dana mı :1shok::1shok:ondan mı ıllakı yazın ızne geldıgınızde bana ugruycaksınız dıon dana:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?