Aydin///09

gözekcim ,dishecim iyi aksamlar nasilsiniz?arkadaslar yaza bir bulusma ayarliyakta yakintan tanissak iyi olur benim iznime az kaldi 22 mayista nazillideyim.:teytey::teytey:

kizlar ben bu siteyi deryanin tafsiyesiyle geldim tesekkürler deryacima.s.

Aydın'da şuan bahar var kızlar
Her tarafta çiçek kokuları ve her yer yemyeşil .Güller,leylaklar ,şakayıklar çiçek açtı.Turunçlar da çiçek açtı misler gibi kokuyorlar.Anlıyacağınız Aydında hava çok güzel umarım özleminize iyi gelmiştir yazdıklarım hepinize sevgiler

merhaba kızlar aslen konyalıyım ama ailem aydında 30 senedir aydınlıların çoğu yurtdışında heralde sevgiler hepinize

selam göçmen. ben aydında yaşıyorum. 1,5 senedir aydındayım.. buluşma yapacaksanız gelirim

hep merkezdenmisinizz yazaa kesinliklee buluşalımm ben nazillidenim ama manisada yaşıyorummm bu gidişlee buluşmayı nazillide yapıcazz sanırımm çoğunluk nazilliden çünküüü:teytey:a.s.

ben merkezdeyim ama nazilliye de gelirim.. ancak daha önce hiç gitmedim yerimseniben ama 1 senedir merak ediyorum orayı da... aydınlı arkadaşlarla tanışmaktan memnun olurum.. çünkü burda çevrem yok. sadece bikaç komşu işte :bbo:

sen yeni geldin sanırım aydınaa yaza görüşürüzz merak etmee tanışırızda ii arkadaşlıklarr olurr inşallah canımmma.s.

neden nazıllı de oluyormus bulusma sen avcunu yala gozek danası:mymeka:
aydın merkez de olur şakkıdı
bu arada yenı gelen herkez hosgelmısa.s.

a.s.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. kizlar nasilsiniz bakalim ,ben iyiyim .bulusma nazillide olursa gözekcim benim icinde iyi olur:1hug: o zaman gelsin katilim nerden coksa orada yapariz aydin veya nazilli farketmez (ama ben aydini hic bilmiyorum:1no2:)

evet bencede çoğunluk nerdeysee oradaa birtek senin için kocaa minibüs dolusu insan aydınaa mı gelcekk dişliii cadısııı :mymeka:

evet yeni geldim diyelim.. üye olalı çok oldu ama yeni takılmaya başladım.. ama bi sorunum var.. sitede kayboluyorum en son nereye yazmıştım, kim bana cevap yazmış, hangi konuya bakacaktım kafamçokkarıştı

canım profilindenn mesajlarınaa girebilirsinn hepsinee cevap bulursunn sorularınınn ayrıcaa beğendiğin konu olursaa konuu seçeneklerindenn bu konuya üye ol butonunaa bastınmıı kontrol panelindennn o konularada rahatlıklaa ulaşabilirsinnna.s.

evet bencede çoğunluk nerdeysee oradaa birtek senin için kocaa minibüs dolusu insan aydınaa mı gelcekk dişliii cadısııı :mymeka:

sen bır sus..:mymeka:
aydın merkeze gelmemıs arkadasları karsılasırız ve bu sayede gezdırırız..:dance:
bı yere oturup cakılmayız..:dilcikar:
sız bırakın onu benı dınneyın..:1closedeyes:
zaten merkez dısına ben cıkamam ..:çok üzgünüm:

zaten sen gelme diee nazillide yapıyoruzzzşakkıdışakkıdıjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…