Aydin///09

selam kizlar yaza bir bulusma ayarlarsaniz bende gelirim almanyada yasiyorum ama haziran da nazilli ve didimde olacagim eylül ayindada dönerim görüselim:1hug:

selam kızlarrr benim de babam aydınlı koçarlıdannnn
tüm aydınlılara sevgiler saygılarrrrrr
ben boluda görev yapıyorum uzun zamandır gidemedim aydına
keşkeğini yuvarlamasını ve yengemin yaptığı otlu böreği çoook özledimmmm
ooof olsa da yesemmmm

Ben de Aydın Germencikliyim.Ama şu an İzmir in bir ilçesinde oturuyorum.Ben de özledim oraları.Özellikle köyümüzü,düğün yemeklerini,çocukluğumu...

merhaba ben sökeliyim:) sökedeki devlet hastanesi hakkında sana bilgi vermek istiyorum. fehime faik kocagöz hastenesi yeni açıldı ve bu hastane bölge hastanesi olarak ilan edildi. herşey çok yeni yeni doktorlar geldi. yeni uzmanlar. hastane son teknoloji ile donatıldı. orayı tavsiye ederim fakat sana bir doktor tavsiye edemem çünkü tanımıyorum zaten emekli sandığı ile anlaşması var(tsk). hayırlısı olsun senin için. yerimseniben

ali çalışkan diye bi doktor tavsiye edebilirim canım sana sökeden,benim hamileliğim onunla gecti,tecrübeli ve iyi bir doktor eger ilgilenirsen tel.no veririm özelden

ben sokelıyım ama kusadasında oturuyorum sokede kız kardesımde dahıl ısmaıl beye gıttıler ve cok memnun olduklarını soyluyorlar soy ısımde yanılmıyorsam ısmaıl hakkı yagan

sokelıler kusadalılar dıdımlıler nerdesın yaaaa burası cok fazla zıyaret edılmıyor sanırım

iyi aksamlar arkadaslar gözek selam bende nazilliliyim ama almanyada yasiyorum.Nazillili birini görünce sevindim.

bende 2 yil oldu nazilliye gitmiyeli allah nasip ederse mayis sonu nazillideyim hic nazillide oturan yok mu arkadaslar aranizda?

selam ben aslen çorumluyum ama eğer kabul ederseniz bende yarı aydınlı hatta didimli sayılırım bütün ailem nerdeyse orada oturuyor annemler amcamlar abilerim vs. orayı çok seviyorum her yaz mutlaka gelir 1-2 ay kalırım didimde oturan varsa tanışmak isterim sevgiler

Ben aranıza yeni katıldım. Adalıyım ama görev icabı bilecik bozüyükde oturuyoruz. Annemler kadınlar denizinde oturuyo. İsterseniz tanışalım a.s.heyyy kuşadalılar nerdesinizzzz:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…