Aydin///09

bütün hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.inşallah 2008 yılı huzurlu mutlu ve sağlıklı bi şekilde geçer ve tabiki bir ömür böyle geçsin diliyorum sevgiler arkadaşlarım.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

bende aydınlı biri olarak tüm hemşehrilerimi selamlıyorum AYDINIMI hiç doyamadım kırklarelinde yaşıyorum.her yaz kuşadasına didime gelmeye çalışıyorum.:teytey::icecream:

de gidi deeee aydınlılar toplanmiş buraaa.. kızlar eltim Aydın' lı Aydın' ı gördüm çok güzel bi şehir insanlarıda öyle çok sıck kanlı...
YALNIZ İKİ AYDINLIY'I KIZDIRIP SONRA NE KONUŞTUKLARINI ANLAMAYA ÇALIMAYIN NETİCE ALAMAZSINIZ:)))

de gidi deeee aydınlılar toplanmiş buraaa.. kızlar eltim Aydın' lı Aydın' ı gördüm çok güzel bi şehir insanlarıda öyle çok sıck kanlı...
YALNIZ İKİ AYDINLIY'I KIZDIRIP SONRA NE KONUŞTUKLARINI ANLAMAYA ÇALIMAYIN NETİCE ALAMAZSINIZ:)))

pardon ama anlamadım ...:mymeka:
dogma buyume aydınlı olarak henuz kımseyı anlayamadıgım olmadı da...:dilcikar::icecream:

ayy çok güldüm haklısın bende aydın lıyım ist oturuyorum.konuşmalarımız öyledir canım ama herşeyiyle güzel değilmi?

kimse yokmuu...................................

selam egeli bayanlar bende aydin nazillidenim ama almanyada yasiyorum.Haziran ayinda nazilli ve didimde olacagim.sunun surasinda ne kaldi haziran ayina :çok üzgünüm:

hemşılarımm buraya takılalım sohbet edelim tanıyalım birbirimizii

herkese slmlarrr gözekçim sende nazilliliymişsin hemşerim.arkadaşlar bende nazilliliyim ama eş durumundan istdayım ve allahın izniyle inşllah yarın akşam nazillide olacagım tatil sebebiyle görüşmek isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim hadin bakem bizde aydın ve nazilliler olarak bir görüşelim. :1hug:

merhaba arkadaslar. ben de aydin da oturuyorum. siteye bugün üye oldum. umarim ii arkadasliklar ediniriz:sm_cool::sm_cool:

hoşgeldin kardelen hemşerimm.bu site bir harika çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor ben kendim iyiki bu siteye üye olmuşum diyorummm. iyi paylaşımlarrr.. a.s.

kızlar bende gelıvedım garııı aranıza alıvecenızmı benıde ozellıkle sokelı ve dıdımlı arkadaslar hadıı garıııı

Back