Aydin///09

:roflol:hayır canım gümüşhanedeyim bir senedir gidemiyorum asker eşiyim bundan dolayı memleketime hasretim of off:a015:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz valla ben iyiyim iznime az kaldi hazirliklari baslicam yarindan itibaren anca bitiririm havalrda güzel hersey yolunda yani allha sükürler olsun

ii aksamlar kizlar. nasilsiniz. cansucum senin de baya az kaldi izine. simdi sen cok heyecanlasindir. günler gecmek bilmez.bende 6. ayin 20 sinde geliyorum. beni beklemeden bulusmayin sakin. simdiden cok heyecanlaniyorum

iyi aksamlar bayanlar kizlar baya yogunum hazirliklari basladim sagolsun arkadaslarda gelip gidiyor üc ay görüsmücez diye bayada heyecanlaniyorum zaman yaklastikca iki yil oldu annemi, babami ,memleketimi görmüyeli .deryacim bekleriz seni zaten , esim 15 haziranda geri dönecek o dönmeden onu yalniz birakmam hep beraber üc hafta tatil yapariz hele bir esim gitsin o zamanda sen gelirsin deryacim görüsürüz iysallah canim.Büyük oglum bile gün sayiyor birlikte takvim yaptik hergün kalkip 1 günü ciziyor askerdekiler yapar ya sanki safak sayiyoruz.

merhabalar ben Irlanda'dan adaliyim simdi gazibegendiden gecerken adayi seyretmek vardi of memleketim off cok ozledim

slm bende doğma büyüme adalıyım ama görev icabı gurbetteyim:çok üzgünüm: yaza nasip olursa orda olucam :teytey:görüşmek isterim bu sene gelicekmisiniz adaya

selam arkadaslar nasilsiniz sewimli hosgeldin umarim iyi vakit gecirirsin .kayinvalidemin yazligi var didimde yazin didim nazilli arasi gelip giderim.

selam bayanlar nasılsınız valla ben cok ıyıyım ve mutluyum nazıllıdeyım allaha sükürler olsun sag salım geldık sımdılık hersey yolunda kendınıze ıyı bakın görüselım kızlar

selam cansu senin adina sevindim benim yerimede gez nazillide keyfini cikar.. :)
Izin nekadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…