- 20 Mart 2008
- 141.041
- 212.005
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kadesaa senin 3 çocuğunmu varr.. enemmm mevla yardımcın olsun senin için mesailer başlar be yavru..oy oy benim bir tane bazen ne zorlanıyorumm . annem duysa şu lafımı sizde kadınmısınız derdi vallaa.. rabbim tüm çocuklara sağlık,sıhhat huzur ,, versin inşallahh..
taşların üstünü bırakta aç kaldım açç. dedim niye girdim mapusa polemik yapmakta suçmuşş.. naparsan yapsınn kurtulamaz mune bendenn o kovsun ben bacadan girerim ayoll..Mapıs nasıldı ayolll söylesenezalim mune varya attı buz gibi taşların üzerine kitledi kapıyıda aç bıraqktı
taşların üstünü bırakta aç kaldım açç. dedim niye girdim mapusa polemik yapmakta suçmuşş.. naparsan yapsınn kurtulamaz mune bendenn o kovsun ben bacadan girerim ayoll..
sen benim agamsın mapıs ağasıı.. saygılar efem..Polemikten güme gittim bende,hadi ben alışkınım mapıslara
sen benim agamsın mapıs ağasıı.. saygılar efem..
öğrendimm bir baktım başlar sıkıştımı hanım abla vukuat var diye sesleniyorlar sanaa.. bükemediğim eli öperimm abii.. uzat elinii... muckkssssÇete lideri derler bu alemde bana bilen bilirrr yaniii eyvallahhhh
MaşallahBizde mini mini birlerden terfi ettik artıkTüm öğrencilere bol eğlenmeli,dinlenmeli tatiller
öğrendimm bir baktım başlar sıkıştımı hanım abla vukuat var diye sesleniyorlar sanaa.. bükemediğim eli öperimm abii.. uzat elinii... muckkssss
Maşallaho kadar büyüdü mü cimcime
Allah'ım yıllar ne çabuk geçiyor
Maşallah kuzularınaYok o öteki cimcime
Anammm heryerimiz miniklerle doldu, KK yönetimi olarak biz bir kreş mi açsak nedirbenim oğlum da temmuzda kreşe başlayacak teyzeleri
Ama evde çocukları dövüşen anneler çıldırma noktasına gelecekotobüsler boşalacak trafik azalacak en çok buna seviniyorumokullar açıkken felaket trafik oluyordu
Ama evde çocukları dövüşen anneler çıldırma noktasına gelecek
Tek çocuklularda böyle bir sıkıntı olmaz ama 2 ve üzeri çocuklular ay bunlar yine bir araya geldi kavga ediyorlar serzenişleri başlar, Allah annelere kolaylık versin.
Orası doğru canım, okul dönemi trafik çok yoğun oluyor, insan dur kalk dur kalk yapmaktan sinir krizi geçirecek duruma geliyor.evet orasıda var ama inanki işten 6 da çıkıyorum eve geliş saatim 8 i buluyor..ve yazın bu yol 1 saate düşüyor bencilik gibi olacak ama ben sevinmeyeyim de kim sevinsin.. hem öğrencilere de yazık tatile ihtiyacı var yavruların :)