- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O zaman oyun bana sareözel sektörede 3 ay tatil veren varsa oyumu ona vercemsahi bitti dimi seçim
daha öncede demiştim #çaremune ama çocuksuz kadınlara da çocuk garantisi var mı :))O zaman oyun bana sareözel sektöre 3 ay tatil, evli ve çocuklu Kadınlara tatil hediyesi 3'er Maaş ikramiye.
Sen ver oyunu, sana ne istersen vardaha öncede demiştim #çaremune ama çocuksuz kadınlara da çocuk garantisi var mı :))
çok teşeküür ederim :)) derhal ozaman seçime gidilsin oyum mune' yeSen ver oyunu, sana ne istersen var
çok teşeküür ederim :)) derhal ozaman seçime gidilsin oyum mune' ye
Şey, kem ,kümm Munemmm ben çıktım mapustan..Tüm çocuklarımızı sene boyu gösterdikleri performanstan dolayı kutlarım, öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederim, eğitim camiası, öğrencisiyle, öğretmenleriyle güzel bir tatili hak etti.
Aydi Tatile Bea
Ay kurban olsunlar onu verene, Allah üniversiteye gittiğini görmeyi de nasip etsin inşallahŞey, kem ,kümm Munemmm ben çıktım mapustan..banımı yer susar ..çıkıncıda göbek atarım ayoll.. ..yaşasın tatill akşama oğlumunda karnesine bakicimm.. kreşe giden oğlumunnn..
Aminnnnn inşallahh...anne olan ve aday olan tüm kadınların evlatlerının mutluluklarını göstersin rabbimm..Ay kurban olsunlar onu verene, Allah üniversiteye gittiğini görmeyi de nasip etsin inşallah
3 çocuklıu maraton başlıyor deseneNe tatili be ya benim mesai evde başlıyor asıl
iki ay çabuk geçse de okul başlasa Amin
mağdurum da mağdurum3 çocuklıu maraton başlıyor desene
Kadesaa senin 3 çocuğunmu varr.. enemmm mevla yardımcın olsun senin için mesailer başlar be yavru..oy oy benim bir tane bazen ne zorlanıyorumm . annem duysa şu lafımı sizde kadınmısınız derdi vallaa.. rabbim tüm çocuklara sağlık,sıhhat huzur ,, versin inşallahh..mağdurum da mağdurum