'Aydi tatile bea'

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458

17 milyon öğrenci karne aldı

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 17 milyon 559 bin 989 öğrenci karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.
Kırklareli'nde de okullarda karne heyecanı yaşandı. Bir kız öğrencinin tahtaya 'Aydi tatile bea' yazması gülümsetti.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29263925.asp

tüm öğrenci öğretmen velilere iyi tatiller, valla bizim geçirdiğimiz en güzel okul yılıydı mutluyum o yüzden : )

Tüm öğretim camiasına mutlu ve yarınından umutlu bir yaz tatili geçirmelerini temenni ederim.
Bu arada kendime ve öğrencilerimede tabi :)

Şey, kem ,kümm Munemmm ben çıktım mapustan.. banımı yer susar ..çıkıncıda göbek atarım ayoll.. ..yaşasın tatill akşama oğlumunda karnesine bakicimm.. kreşe giden oğlumunnn..

Şey, kem ,kümm Munemmm ben çıktım mapustan.. banımı yer susar ..çıkıncıda göbek atarım ayoll.. ..yaşasın tatill akşama oğlumunda karnesine bakicimm.. kreşe giden oğlumunnn..
Ay kurban olsunlar onu verene, Allah üniversiteye gittiğini görmeyi de nasip etsin inşallah

mağdurum da mağdurum
Kadesaa senin 3 çocuğunmu varr.. enemmm mevla yardımcın olsun senin için mesailer başlar be yavru..oy oy benim bir tane bazen ne zorlanıyorumm . annem duysa şu lafımı sizde kadınmısınız derdi vallaa.. rabbim tüm çocuklara sağlık,sıhhat huzur ,, versin inşallahh..

Hocalarımıza öğrencilerimize iyi tatiller olsun şimdiden,dinlenin yazın keyfini çıkarın güzelcene.
Bizim okul durumları bitti ya çok rahatım valla,vizeydi finaliydi derken mezun oldu çok şükür,darısı tüm evlatlarımıza olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…