- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yettim :))
mercımek köftesı de benden
sen yaprakların içine pirinç koyma canım, boş sarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
yok canım netten aşırdım fotoyu, benim değil ehehehe :)offf o lımonu sen mı yaptın oyle
aman Allah ım
naptınız
ben ne guzel kılo vermıstım yapmayın
tamam. bak şimdik sabah normal kahvaltımı yaptım kepek ekmekle, yağ bal reçel hariç tabi. öğlen 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek. ara öğün yemedim. 1 saat step yaptım, evde aletim var. akşam da patates haşlaması yiycem. ha bide ballı sirke içiyorum, sen içmişmiydin?hımmm
bu kısma el atıyorum hemen
dıyette ac kalınmaz kı
ne yedın bugun cıddı cıddı rapor ıstıyorum
karsında 30 kılodan fazla vermıs bırı var
öhöööm yanı... aklinialirimsmile
tamam. bak şimdik sabah normal kahvaltımı yaptım kepek ekmekle, yağ bal reçel hariç tabi. öğlen 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek. ara öğün yemedim. 1 saat step yaptım, evde aletim var. akşam da patates haşlaması yiycem. ha bide ballı sirke içiyorum, sen içmişmiydin?
chess kaydirigubbakcemile3
once ben yaptım kuzum aklinialirimsmile
hım...
şimdi...
normal kahvaltıdan kasıt ne ?
oğlen az bıle olmus
aksam papatesı sade mı yıcen yanında bıse olcak mı
ben hıc ıcmedım ole seyler
bı de ara ogun olmazsa olmaz
aslında bı de kılo boy lazım ama abarttım mı sempatiksalakcinni
boyum 167 şu anda 67 kiloyum, geçen sene 51 dim ühüüü senağlama
ben patatesi havucu bezelyeyi beraber haşlayıp yoğurtluyorum canım. yoğurt hastasıyım hergün yerim. senin menüne baktım, diyetisyen listelerinde de sebze yemeği var da ben cesaret edemiyorum yemeye, hele ki akşam.
canım neden kilo aldın bi sene de o kadar doğum falan mı:uhm:
yok tatlım yasmin kullandım, o beni mahvetti. ilacı kestim.
sonra da kpss hazırlığı derken bu hale geldim, her gören sana ne oldu diyor.
bu halde hamile kalsam hepten tanınmaz hale gelirim.
o yüzden vermem lazım.
ya kpss benı de mahvettı ,sureklı gecelerı ders claısmaktan bıseyler ye uyuma kahve ıc fılan uff bı de psıkolojıkmen sıstım de sıstım
degseydı barı :gitme:
Allegriaaaaaaaa ohaoldumsmile