- 20 Eylül 2020
- 46
- 2
- 28
- Konu Sahibi Ahududuelma
Merhaba kizlar derdimi kimseye anlatamıyorum baktim size anlatayım dedim. Ben 25 eşim 34 yaşında 2 senelik evliyiz ilk dönemlerde hersey normalken ben korktuğum için ilk ilişkimiz 3 ay sonra gerçekleşti sonrasında cokta yoğun olmadan devam etti derken 8 Ay geçti ilişki sıklığı azalmaya başladı ve son 1 senedir ayda 1 oluyor ve esim farkediyorum ki bunu yumurtlama dönemime denk getiriyor ama tabi ki 1 Ay sonra olduğu için sperm tamamen kalitesini kaybediyor çocuk istiyor ama ayda bir kez ilişkiye giriyoruz ki oda sadece eşimin yakinlasmasiyla ilk zamanlar bende biraz yakınlaşmıyordum ama sonradan sinirlerim bozulmaya başladı ve hiç yakınlaşmadim ama hiç reddetmedim ve iisin kötü yani tahminde olamıyorum her seferinde olmuş gibi yapıp geçiyorum çünkü artık bana yük geliyor bu iş istemiyorum. Cok düzenli olmadığı için çocukta cok istemiyorum formları okudum hep genellikle tatmin olmadığım ilişkiyi sürdürmem diyorlar bilemiyorum ne yapacağımı kaafm cok karışık eşime bu sorunu hiç açmadım yani sorun olduğu zaten ortada kendi bunu sorun olarak görmüyor gibi geliyor bana birde annesi var beni delirtiyor ama o başka bir konu simdj cok uzun olacak