- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
- Konu Sahibi strawberry_cake
ben böyle bir konuda geçenlerde hergün et yemese ölecek insanları gördüm. ben ay bazında zaten 7-8 gün gece dahil işteyim yemek yapmıyorum. kalan 22 gün içinde haftaya yayarım 1 gün sadece et yemeği birgün tavuk birgün bakliyat birgün sebze bir gün mantımakarna birgün keyifçilik bir gün de dışardan. ölmedim henüz biri şey yazmış kimi bim sütü içer kimi torkugvdfjghdfjkg sanki ikisi çok farklı. doğal süt alıp kaynatmayan gidip bimden içsin zaten paketliye fazla para vermesin bence. oturuşta 200 gram fıstık olayına değinmek istemiyorumGeçen bir konuya daha yazdım. Çok şükür kendimizi döndürecek, iyi beslenecek kadar gelirimiz var. Sağlıklı beslenmeye çalışırım, dikkat ederim. Ama bunu yaparken kazandığım parayı dışarı saçacak değilim. Ekim ayı benim alışveriş ve kışa hazırlık ayımdır. Kuru yemiş, kuru meyve, kuru sebze mümkünse üreticisinden değilse nerede iyiyse oradan alır stok yaparım, bütün kış kullanırım. 300 gram paketli işlenmiş market kuruyemişine vereceğim parayla 1 kilo işlenmemiş sağlıklı alırım.
O kadar kuruyemişi ben yiyemem sanırım. Bebelere bir şekilde zararlı oluyordur bence. Herşeyin fazlası zarar.