• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ayda 3 ila 3.5 cm uzayan saçlar için buraya bi bakının derim

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
103
Merhabalar arkadaşlar Geçtiğimiz Mart ayında belimde olan saçlarımı malesef ki omzumda kestirmek zorunda kaldım kırıklardan dolayı tabiki tüm bayanların başına gelen sorunlar duzlestiriceler ,fönler , boyalar vs.simdi size bundan 2 sene önce kullandığım saç uzatma işleminden bahsedeceğim her duştan önce cam terbenti ve yılan yağı kullanıyordum cam terebenti niyle y(arım şampuan in içine 2 yemek kaşığı koyuluyor ) yılan yağını sürüp 5 dakika saça masaj yaptıktan sonra cam terbentli sampuani biraz elime dokerek saca yedirip uyguluyordum bu dönemde saçlarım uzadı ama 2. Yöntem kadar etkili değil

2. Yöntemi anlatacağım *sinameki otu (ucuz zaten aktarlarda 2 lira falan 60 gram veya 100 gram alırsaniz aylarca gider ) tatlı Badem yağı (2 tl civarı ) bemiks ampul ( 4 tl içerisinde 5 tane var ) saç bakım yağı isteğe bağlı (Bim de A101 de vs var )
1 yemek kaşığı sinameki nin içine 1 çay bardağı su koyup kaynatmaniz gerek yani 2 dakika gibi bi süre yeterli olucaktir . Ilinan sinameki ye 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampul kırın ve tum saça uygulayın bemiks in kokusu biraz ağır ama alisiyor insan kokuya ben bu kür sonrası Restorexin Sarmaşık özlü hızlı uzayan saçlar şampuan i ile saçlarımı yıkıyorum bazı saçlarda dökme oluyormuş bende olmadı hiç

Bu kuru haftada bir kez uygulamanız yeterli bayanlar fısfıslı şişeye koyup saça yedirmeniz yeterli olucak ve 2.3 saat beklemeniz gerekir içine isteğe bağlı saç bakım yağı bir yemek kaşık atabilirsiniz 2 ay kullanımın sonucun da 2 hafta ara vermeniz gerekir ama bemiks ampul vitamin ampul olduğu için demir bişeye degdirmeyin vitamini alır

Şimdiden yapıcak arkadaslara kolay gelsin Sağlıklı uzayan saçlar dilerim

Eklentiler

• 20150825_111342.jpg
    20150825_111342.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 452
sinemaki benimde saç uzatmada faydasını gerçekten cok gördüğüm bir yöntem.

soğan kürüne başladım dün ama sinemakiye mi dönsem karar veremedim sonuç almıştım ama saçımı çok kuruttu kırıkları aldır tekrar başa dön oluyor :(((

soğan kürüne başladım dün ama sinemakiye mi dönsem karar veremedim sonuç almıştım ama saçımı çok kuruttu kırıkları aldır tekrar başa dön oluyor :KK43:((
Sinemakiyi uçlarına sürmeyeceksin ki zaten? Sinemaki diplere uygulanır.. Ben sinemaki yaptıgım zamanlarda uclarımada zeytinyağı & badem yağı karıştırıp sürüyorum hiç öyle kuruma sorunu yaşamadım.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @kadinlarkulubu.com instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın
:KK69: Daha önce hiç duymadım, tecrübesi olan var mı hanımlar?

Merhabalar arkadaşlar Geçtiğimiz Mart ayında belimde olan saçlarımı malesef ki omzumda kestirmek zorunda kaldım kırıklardan dolayı tabiki tüm bayanların başına gelen sorunlar duzlestiriceler ,fönler , boyalar vs.simdi size bundan 2 sene önce kullandığım saç uzatma işleminden bahsedeceğim her duştan önce cam terbenti ve yılan yağı kullanıyordum cam terebenti niyle y(arım şampuan in içine 2 yemek kaşığı koyuluyor ) yılan yağını sürüp 5 dakika saça masaj yaptıktan sonra cam terbentli sampuani biraz elime dokerek saca yedirip uyguluyordum bu dönemde saçlarım uzadı ama 2. Yöntem kadar etkili değil

2. Yöntemi anlatacağım *sinameki otu (ucuz zaten aktarlarda 2 lira falan 60 gram veya 100 gram alırsaniz aylarca gider ) tatlı Badem yağı (2 tl civarı ) bemiks ampul ( 4 tl içerisinde 5 tane var ) saç bakım yağı isteğe bağlı (Bim de A101 de vs var )
1 yemek kaşığı sinameki nin içine 1 çay bardağı su koyup kaynatmaniz gerek yani 2 dakika gibi bi süre yeterli olucaktir . Ilinan sinameki ye 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampul kırın ve tum saça uygulayın bemiks in kokusu biraz ağır ama alisiyor insan kokuya ben bu kür sonrası Restorexin Sarmaşık özlü hızlı uzayan saçlar şampuan i ile saçlarımı yıkıyorum bazı saçlarda dökme oluyormuş bende olmadı hiç

Bu kuru haftada bir kez uygulamanız yeterli bayanlar fısfıslı şişeye koyup saça yedirmeniz yeterli olucak ve 2.3 saat beklemeniz gerekir içine isteğe bağlı saç bakım yağı bir yemek kaşık atabilirsiniz 2 ay kullanımın sonucun da 2 hafta ara vermeniz gerekir ama bemiks ampul vitamin ampul olduğu için demir bişeye degdirmeyin vitamini alır

Şimdiden yapıcak arkadaslara kolay gelsin Sağlıklı uzayan saçlar dilerim
Gerçekten bu kadar etkili mi tabi düzenli kullanırsak ben kullandım ama pek etki etmemisti

Sinameki yağlı saçları dahada yaglandiriyormuş arkadaşım kullanmıştı o dedi bende cesaret edip kullanamadım bide sac dökülmesi yapıyormuş sizde yaptı mı:)

Sinameki yağlı saçları dahada yaglandiriyormuş arkadaşım kullanmıştı o dedi bende cesaret edip kullanamadım bide sac dökülmesi yapıyormuş sizde yaptı mı:)
Eyvah ben bunu duyduktan sonra bir daha düşünmeliyim, benim saçlarımda yağlı ve dökülme sorunu var

Back