• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ayda 3 ila 3.5 cm uzayan saçlar için buraya bi bakının derim

Eyvah ben bunu duyduktan sonra bir daha düşünmeliyim, benim saçlarımda yağlı ve dökülme sorunu var
Benim saçımda yağlı her gün banyo yaparım ama dökülme problemim yok arkadaşımın saci da yağlı baya ondanda dökülme problemi olmamış ama senin dökülmeye eğilim varsa bi kere dene 1 saat tut saçında eğer memnun kalırsan yaparsın:)

Gerçekten bu kadar etkili mi tabi düzenli kullanırsak ben kullandım ama pek etki etmemisti
Ben düzenli kullandım 1.5 sene oldu suan belim de saçim ilk kesince küttü yani ama benim 3.4 ay olduğumda baya etki etmişti nasıl uzadıgi gözle görülür hâl almıştı

Bu kadar etkisini gòrdünmü ben kullandım ama şimdi dax diye bi maske aldım o da pek yararlı olmadı bende tekrar sinameki mi yapsam
Ben yararini çok gördüm belimde ama saçım dalgalı. Duzlestirmedigimde belimden yarım karış yukarı da duruyor bende basliycamm bu ara isterseniz hep beraber tekrar başlayabiliriz bayanlar

Ben dax i bitirdikten sonra tekrar baslicam bu arada eski fotoğraflarına bakıyorum da düzensiz kullanmama rağmen benimkide uzamis canım S Seldos47

bende sinemaki denemek istiyorum birde hardal tozu ile yapılan kur var..Hangisi çabuk uzatır denemek lazım tabikiii
Hardal kürü denemedim ama sinamaki uzatmıştım saçlarımı ben işe yaramadı diyodum ama baya resimlerden belli oluyo bende merak ediyorum hardal kürünü uzatan varsa konu açsa iyi olur

tesekkürler canım..ya benim bir elim rahat durmadı kiii sacıma kına yaktım..simdi isee akıtmaya çalışıyoprum..acaba bu kurler sactan kızıllıgı alırmı..dikkat cekmeyi sevmiyorum..kızıl kızl etrafda dolaşmak ayyy ne ettim ya ben :KK57:

tesekkürler canım..ya benim bir elim rahat durmadı kiii sacıma kına yaktım..simdi isee akıtmaya çalışıyoprum..acaba bu kurler sactan kızıllıgı alırmı..dikkat cekmeyi sevmiyorum..kızıl kızl etrafda dolaşmak ayyy ne ettim ya ben :KK57:
Bi yazıda okumuştum sinamaki boyalı saçları kizillastiriyomus sakin yapma derim ama kürün içine bal koyarsan memnun kalabilirsin bi kız yazmıştı bi topikte takma canım kafana valla uzuyor benim tanıdığım bi kız var saçları çene hizasında ve hergün düzlestiri yo saçı kadar kırığı var kızın dip boyası geliyo üzme sen kendini :KK66: ha bide tarçın maskesi ve hardal daha iyi işini görür sinamaki kizillastiriyomus ya tabi bal koymassan bi araştır bakalim

tamam canım ozaman sadece bal maskeside olabilir..birde 2 gündür deli, gibi yıkıyorum yaa önler acık arkalar koyu ..bana mustahak yaa bir rahat durmadım :kızgın:

tamam canım ozaman sadece bal maskeside olabilir..birde 2 gündür deli, gibi yıkıyorum yaa önler acık arkalar koyu ..bana mustahak yaa bir rahat durmadım :kızgın:
Aynen canım yok ya öyle düşünme fazla yorma saçı yeter 2 ay yap 15 gün ara ver sende düzenli yaparsan faydasını goreceksin

hep bu kk nın yuzunden o kadar güzel sac renkleri olmustuki kınaylaaa benimde olur hesabııı yaptım:))tek suclu güzel saclı hatunlarrrrr:oops:

Barcelona saç bakım yağı var fiyati da 10 15 gibi d3gisiyo eczanelerde varmış bi onu dene hayırlı olsun bu arada

bir şey denemenizi istiyorum saç uzatma konusunda kendim tam emin olmamakla birlikte ondan şüpheleniyorum
çünkü saçıma herhangi bir bakım yapmadım çok kısa sürede kısacık saçım göz açıp kapayıncaya kadar upuzun oldu
mesela aöf bahar dönemi ara sınavında avucumun içi kadar at kuyruğum vardı final sınavında kolum kadar oldu hatta annem demişti senin geçen sınavda tavşan kuyruğu kadardı saçın ne çabuk uzadı maşallah demişti buraya kadar nasıl bu kadar hızlı uzadı diye hiç kafa yormadım 15 gün önce kendim kahkül kestim her şey çok güzeldi tabi kuruyup kendini çekene kadar ıslakken kuruma payını hesap etmeyi unutmuşum kuruyunca kaşlarımın çok üstüne çıktı kaşlarımla arasında baya mesafe vardı alnım görünüyordu uzaylı gibi oldum yine kahküllerim de bu kadar kısa sürede uzadı şimdi kaşlarımın altında yaptığım şey şu havalar çok sıcak saçlarım çok kuruyor banyoda durulanan saç kremi için diyor ya saç diplerinize sürmeyin sadece saç uçlarınıza sürün saçlarım yumuşacık olsun diye aman ne olacak deyip ben bütün saçıma sürüyordum sonrada kakhüllerim güzel dursun diye onlara sürmeye başladım ve birden onlarda uzadı bu nedenle bu yöntemin saç uzattığını düşünüyorum en son soğuk su ile duruluyorsunuz saçınızı

bir şey denemenizi istiyorum saç uzatma konusunda kendim tam emin olmamakla birlikte ondan şüpheleniyorum
çünkü saçıma herhangi bir bakım yapmadım çok kısa sürede kısacık saçım göz açıp kapayıncaya kadar upuzun oldu
mesela aöf bahar dönemi ara sınavında avucumun içi kadar at kuyruğum vardı final sınavında kolum kadar oldu hatta annem demişti senin geçen sınavda tavşan kuyruğu kadardı saçın ne çabuk uzadı maşallah demişti buraya kadar nasıl bu kadar hızlı uzadı diye hiç kafa yormadım 15 gün önce kendim kahkül kestim her şey çok güzeldi tabi kuruyup kendini çekene kadar ıslakken kuruma payını hesap etmeyi unutmuşum kuruyunca kaşlarımın çok üstüne çıktı kaşlarımla arasında baya mesafe vardı alnım görünüyordu uzaylı gibi oldum yine kahküllerim de bu kadar kısa sürede uzadı şimdi kaşlarımın altında yaptığım şey şu havalar çok sıcak saçlarım çok kuruyor banyoda durulanan saç kremi için diyor ya saç diplerinize sürmeyin sadece saç uçlarınıza sürün saçlarım yumuşacık olsun diye aman ne olacak deyip ben bütün saçıma sürüyordum sonrada kakhüllerim güzel dursun diye onlara sürmeye başladım ve birden onlarda uzadı bu nedenle bu yöntemin saç uzattığını düşünüyorum en son soğuk su ile duruluyorsunuz saçınızı
canım benim iyi hoşta saç kremlerindeki silikon saç derisinde tıkanmaya yol açabiliyor, uzun vadede sorun olabilir, sürekli uygulama bu yöntemi arada dinlensin saç diplerim hava alsın, dökülmesin :kahve:

canım benim iyi hoşta saç kremlerindeki silikon saç derisinde tıkanmaya yol açabiliyor, uzun vadede sorun olabilir, sürekli uygulama bu yöntemi arada dinlensin saç diplerim hava alsın, dökülmesin :kahve:
Bende sana katılıyorum canım içinde çok fazla keratin olduğu için saçları yumuşacık yapıyo saçta keratin bakımı tamamdiyip yediginde yiyeceklerden keratin almıyo dıştan beslersen bi süre sonra saç kendini bırakıyo am içten alınca devam ediyo o yüzden bakımları sacimiz yiprandiginda yapıyoruz ben bu yazıyı bi yerde okumuştum daha önce başka biyere daha yazmıştım ama şimdi hatirlatiyim dedim ayrıca iyi geliyorsa bence sorun yok ama dökülebilir

sürekli yaptığım bir şey değil hayatımda ilk defa yaptığım bir olay bilerekte yaptığım birşey değildi kafama öyle estiği için yapıyordum sonuç böyle oldu şu anda artık bıraktım kahküllerim gözümün içine giriyor artık yapmama gerek kalmadı

Back