• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Evet cnm ya lutfen tesekkur ederim 160 boy 74 kiloyum ve cok uzgunum nasil bisey bu sayarak zayiflama
Canim soyle ki bliyorsun insanlar surekli diyet listelerine uyamiyorlar davetler oluyor bazwn o jafta siyetisyenin verdigi menuyu begenmiyorsun cnim meyve yerine sut icmek istiyor ayca kaya da diyor ki kendi kendinizin diyetisyeni olun diyor besinleri et sut meyve yag ve tahil olarak gruplara ayiriyor ve sende heegun yiyecekkerini planlayarak besleniyorsun tabi herkesin sayisi farkli kitabin adi 5333 ama mesela bnm sayim 4232 yani gunde 4 tahil 2 et 3 sut ve 2 meyve hakkim var hrkesin 3 birim de yag hakki var

Canim soyle ki bliyorsun insanlar surekli diyet listelerine uyamiyorlar davetler oluyor bazwn o jafta siyetisyenin verdigi menuyu begenmiyorsun cnim meyve yerine sut icmek istiyor ayca kaya da diyor ki kendi kendinizin diyetisyeni olun diyor besinleri et sut meyve yag ve tahil olarak gruplara ayiriyor ve sende heegun yiyecekkerini planlayarak besleniyorsun tabi herkesin sayisi farkli kitabin adi 5333 ama mesela bnm sayim 4232 yani gunde 4 tahil 2 et 3 sut ve 2 meyve hakkim var hrkesin 3 birim de yag hakki var
Anladim canim benim sayim kac acaba nasil ogrenebilirim

Canım hoş geldin aramıza ben kitabına baktım 4232 ye giriyosun bir günlük tüketmen gereken bu yagda 3hak var tatlı kaşığı oda salatayya konan birde 5zeytin bir yag gibi 5fındık bir yag gibi ama yemeklere bir kilo sebzeye 2 ykbyag koyarsan sayılmıyor ama kıyma varsa yah ilave etme başka sorun olursa yaz cevaplarom kitabına bakarak ben telefondan girdiğim için diyet koyamıyorum yoksa daha fazla bilgi kordum

Canım hoş geldin aramıza ben kitabına baktım 4232 ye giriyosun bir günlük tüketmen gereken bu yagda 3hak var tatlı kaşığı oda salatayya konan birde 5zeytin bir yag gibi 5fındık bir yag gibi ama yemeklere bir kilo sebzeye 2 ykbyag koyarsan sayılmıyor ama kıyma varsa yah ilave etme başka sorun olursa yaz cevaplarom kitabına bakarak ben telefondan girdiğim için diyet koyamıyorum yoksa daha fazla bilgi kordum
Sagol cnm bnde okudum kitabi evet o sayiya griyorum canimcim cok tesekkur ederim

Bugunde itibaren ben de bu sisteme uyacagim arkadaşlar bugün itibariyle kilom 90.8. Zirve 107 kilolardan geldim bu kiloya..
gelecek çarşamba unutmazsam ve burda aktif olursak kilomu ve tecrubemi paylasirim. Boyum 1.70 oldugu icin 4333 giriyorum sanırım
Kitap yok elimde ama internetten ve insta dan takip ettigim sayfalardan baya bilgi edindim.
Sistem diyetisyenlerin verdigi listelerle örtüşüyor ama iplerin elimde olmasını sevdim.
Bakalım burda yapacaklar olursa arkadaşlık edebiliriz ;)

Menüm

08: 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir,5 zeytin, 1 kivi, 1 dlm ekmek

12: pirasa yemegi, 4 kasik yogurt, 1 dilim ekmek, salata

15: 10 kuru uzum, 1 dilim peynirli dereotlu tam bugdayli muffin, sade kahve

19: 1 tabak etli ( susuz) bamya, 4 kaşık yoğurt, salata

Ara, 3 kaşık yoğurt kürü olacak

3 lt su
Sanirim tek fazlam et gurubunda oldu muffinin icindeki peyniri saymayalim :)

1.55 .1.65 80.85/yada1.65.1.80.85 .100 .5333egiriyor başla veremezsen ama bir ay ben dene istersen ayça hanım doyarsanız bir eksilte bilirsiniz diyor
Bende doydugum icin bugun bir tahılı eksilttim ama sayımı dogru yaptim mi diye diye merak ettim..
4333 diyetiymis bana uyan arastirmalarima göre..
Cevap icin tesekkur ederim burda beraber devam etmek isterim keske duzenli paylasim yapsa uygulayanlar cok verimli olurdu

Aynen katılıyorum ben kitabından baktım benimde şu an 101 .500 kilom ama canım ben ağır veriyorum ama arada girer paylaşırım ben 4332 yapıyorum

Aynen katılıyorum ben kitabından baktım benimde şu an 101 .500 kilom ama canım ben ağır veriyorum ama arada girer paylaşırım ben 4332 yapıyorum

Olsun az verin ama sağlıklı verin yeter ki yinede yediklerinizi yazin benim icin de iyi olur :)

Ben bünyemi alıştırıyorum rahim ameliyatı oldum hareketimi yavaş yavaş alıştırıyorum bende diyetisyenede gittim ama ayça kayanınki daha sayı olduğu için birde yazınca insan istese de aşırıya kaçamıyor ben 4senedir uyguluyorum ve menapozada girdim fazla kilo almadım ramazanda bile sayarak orucumu tutuyorum ve çok memnunum

1.Siloganımız ayça hanımın bir sözü olsun her güne yediden başla
2.Pakete girmiş yiyecekleri yaglıları degersizleştirelim
3.zevkten yiyeceksen 3lokma .1 .lokmada aldığımız tat devam ediyor
4.yag yiyerek yağlardan kurtulamayız
5.hergün kendine sorma kalk hemen en az 30 dk spor yap.

Yarınki menüm
Sabah 2dilim ekmek .1dilim peynir 1yumurta 5zeytin .2tahıl 2et 1 yağ. Maydanoz

Ara. 1meyve
Öğlen 1kase yogurt 5yk kereviz yemeği susuz 1dilim ekmek
1süt.1tahıl
Ara sütlü kahve bir fincan şekersiz 1meyve
1süt 1 meyve
Akşam
Salata 1tk yağla .3köfte 1dilim ekmek
Ara bir bardak ayran 1süt .not 12bardak su yemeklerim 2yk yagla yapılıyor

4332

Back