- 17 Ocak 2018
- 55
- 62
- 3
- Konu Sahibi BlackSwann
- #3.241
Evet cnm ya lutfen tesekkur ederim 160 boy 74 kiloyum ve cok uzgunum nasil bisey bu sayarak zayiflamaBurasi cok aktif degil ama ben yardimci olayim cnm sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm ya lutfen tesekkur ederim 160 boy 74 kiloyum ve cok uzgunum nasil bisey bu sayarak zayiflamaBurasi cok aktif degil ama ben yardimci olayim cnm sana
Canim soyle ki bliyorsun insanlar surekli diyet listelerine uyamiyorlar davetler oluyor bazwn o jafta siyetisyenin verdigi menuyu begenmiyorsun cnim meyve yerine sut icmek istiyor ayca kaya da diyor ki kendi kendinizin diyetisyeni olun diyor besinleri et sut meyve yag ve tahil olarak gruplara ayiriyor ve sende heegun yiyecekkerini planlayarak besleniyorsun tabi herkesin sayisi farkli kitabin adi 5333 ama mesela bnm sayim 4232 yani gunde 4 tahil 2 et 3 sut ve 2 meyve hakkim var hrkesin 3 birim de yag hakki varEvet cnm ya lutfen tesekkur ederim 160 boy 74 kiloyum ve cok uzgunum nasil bisey bu sayarak zayiflama
Anladim canim benim sayim kac acaba nasil ogrenebilirimCanim soyle ki bliyorsun insanlar surekli diyet listelerine uyamiyorlar davetler oluyor bazwn o jafta siyetisyenin verdigi menuyu begenmiyorsun cnim meyve yerine sut icmek istiyor ayca kaya da diyor ki kendi kendinizin diyetisyeni olun diyor besinleri et sut meyve yag ve tahil olarak gruplara ayiriyor ve sende heegun yiyecekkerini planlayarak besleniyorsun tabi herkesin sayisi farkli kitabin adi 5333 ama mesela bnm sayim 4232 yani gunde 4 tahil 2 et 3 sut ve 2 meyve hakkim var hrkesin 3 birim de yag hakki var
Benmkiyle ayni olablir cnm senin sayin da bnceAnladim canim benim sayim kac acaba nasil ogrenebilirim
Nerden anlayacagiz ki kndi basimiza mi karar vercegiz bunaBenmkiyle ayni olablir cnm senin sayin da bnce
Kitabinda var cnm kitabini edinsen daha iyi olurNerden anlayacagiz ki kndi basimiza mi karar vercegiz buna
Canım hoş geldin aramıza ben kitabına baktım 4232 ye giriyosun bir günlük tüketmen gereken bu yagda 3hak var tatlı kaşığı oda salatayya konan birde 5zeytin bir yag gibi 5fındık bir yag gibi ama yemeklere bir kilo sebzeye 2 ykbyag koyarsan sayılmıyor ama kıyma varsa yah ilave etme başka sorun olursa yaz cevaplarom kitabına bakarak ben telefondan girdiğim için diyet koyamıyorum yoksa daha fazla bilgi kordumCanim soyle ki bliyorsun insanlar surekli diyet listelerine uyamiyorlar davetler oluyor bazwn o jafta siyetisyenin verdigi menuyu begenmiyorsun cnim meyve yerine sut icmek istiyor ayca kaya da diyor ki kendi kendinizin diyetisyeni olun diyor besinleri et sut meyve yag ve tahil olarak gruplara ayiriyor ve sende heegun yiyecekkerini planlayarak besleniyorsun tabi herkesin sayisi farkli kitabin adi 5333 ama mesela bnm sayim 4232 yani gunde 4 tahil 2 et 3 sut ve 2 meyve hakkim var hrkesin 3 birim de yag hakki var
Sagol cnm bnde okudum kitabi evet o sayiya griyorum canimcim cok tesekkur ederimCanım hoş geldin aramıza ben kitabına baktım 4232 ye giriyosun bir günlük tüketmen gereken bu yagda 3hak var tatlı kaşığı oda salatayya konan birde 5zeytin bir yag gibi 5fındık bir yag gibi ama yemeklere bir kilo sebzeye 2 ykbyag koyarsan sayılmıyor ama kıyma varsa yah ilave etme başka sorun olursa yaz cevaplarom kitabına bakarak ben telefondan girdiğim için diyet koyamıyorum yoksa daha fazla bilgi kordum
1.55 .1.65 80.85/yada1.65.1.80.85 .100 .5333egiriyor başla veremezsen ama bir ay ben dene istersen ayça hanım doyarsanız bir eksilte bilirsiniz diyorBilen arkadaşlar bakabilir mi :)
Bende doydugum icin bugun bir tahılı eksilttim ama sayımı dogru yaptim mi diye diye merak ettim..1.55 .1.65 80.85/yada1.65.1.80.85 .100 .5333egiriyor başla veremezsen ama bir ay ben dene istersen ayça hanım doyarsanız bir eksilte bilirsiniz diyor
Tarti gunlerim carsamba haftaya pazartesi ve sali yapmak istiyorum Allah izin verirse bu bilgi icin de tsk cok sey ogrendim burdanHaftada iki gün kalsiyum diyeti yapın arkadaşlar
Aynen katılıyorum ben kitabından baktım benimde şu an 101 .500 kilom ama canım ben ağır veriyorum ama arada girer paylaşırım ben 4332 yapıyorum