Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Harika bir ortam harika bir ekip ruhu ve kaliteli hizmetiyle tam da kendimi emanet edebileceğim bir yer diyebilirim love you Ayça İpek Art Beauty ailesi
Kesinlikle profesyonel bir ekip! Çalışanları öyle samimi ve içtenki gittiğim zaman hiç yabancılık çekmiyorum ve kendimi oraya ait gibi hissediyorum. Kesinlikle yaptırdığım işlemlerden çok mutluyum özellikle kirpik lifting yapan arkadaş kesinlikle işinde uzman. Teşekkür ederim Art Beauty
Oooo reklam kokan hareketler bunlar. Tum uyeler yeni uye ve ilk mesajlari guzellik salonu. Biz de yedik İnsanlari boyle salak yerine koyma cabaniz yuzunden kapisindan bile gecmeyecegiz
Art beauty güzellik merkezine cılt bakımına geldim çalışanlardan ortamdan hijyenden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum teşekürler ART BEAUTY AILESI ❤