Ayça İpek Art Beauty Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ayça İpek Art Beauty hakkında ne düşünüyorsunuz? Tavsiye edermisiniz?
Kesinlikle profesyonel bir ekip! Çalışanları öyle samimi ve içtenki gittiğim zaman hiç yabancılık çekmiyorum ve kendimi oraya ait gibi hissediyorum. Kesinlikle yaptırdığım işlemlerden çok mutluyum özellikle kirpik lifting yapan arkadaş kesinlikle işinde uzman.👍 Teşekkür ederim Art Beauty 🧡🌼

çok güzel ekibi var herkes çok sıcakkanlı yaptığım işlemlerin hepsinden çok memnunum, ellerine ve emeklerine sağlık, herkes bence bu duyguyu tatmalı 🌸🌸🙈🙈

Oooo reklam kokan hareketler bunlar. Tum uyeler yeni uye ve ilk mesajlari guzellik salonu. Biz de yedik :KK70: İnsanlari boyle salak yerine koyma cabaniz yuzunden kapisindan bile gecmeyecegiz:KK53:

Sıcak bi ortam her kese tavsiye ederim denemekte fayda var 🥰 teşekkürler art beuty ailesi🙏💕

Art beauty güzellik merkezine cılt bakımına geldim çalışanlardan ortamdan hijyenden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum teşekürler ART BEAUTY AILESI 🙏🥰

Aaa her mesajda uyari geliyor, utanmadan yazmaya devam ediyorlar. yoklukta sinir tanimiyor bu ablalar ya da abiler :KK70:

X