AYÇA İle Fit Olma Yolunda Adım Adım :))

En son geçen hafta bugün spor yapmışım . Çarşambadan beri gribim. Midem bulanıyor. Bir atlatsam başlayacağım artık. Boş durmak istemediğimden dün yürüyüş yaptım.

DÜNÜN BİLDİRİMİ

1 saat yürüyüş

merhaba arkadaslar ben yeni uyeyum nereye ne yazmsm lazim pek bilmiyorum ama mutlulugumu dizinle paylaşmak istedim ben 21 yasinda 2 cocuk annesiyim ve hamilelik yuzunden cok kilo aldim bi ara 87 bile oldum son 3 haftadir kalca ve basen erirme egzersizleri ve gunde 4000 tane ip atladım ozellikle Bel cevresindeki olusan yaglar cok vardi ben bunlari ip atlayarak nerdeyse yok ettim ip atlarken Streç Film sardim o sekilde daha cok terledim ve bol su tukettim ve su anda bel yanlarim yok diyecek kadar az sizlerlede paylasmak istedim brlki isinize yarar.

Günde 4000 ip ??
MÜKEMMELL !!

Yaptığınız her hareketin etkisi olmuş. Anlattığınıza göre çok kısa sürede sonuç almışsınız. Tebrik ederim. Böyle devam edin.

Merhabaa, okulumda 40 gün sonra cumhuriyet balosu var ve ben en az 5 olmakla birlilte 8-10 arası verme hayali kuruyorum ki çok zor biliyorum ama en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum, ayça gördüm ki bbaya azimlisin bu 40 günüm için bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum lütfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…