Boy - kilo kaç canım ? Ve ölçülerini not almanı öneririm en azından sen bil yeter :)Merhaba cnm. Bende buraya yazicam diger topikte kimseler yok. 30 dk kardiyo yaptim bugun. Bu yaglar kac ayda gidecek
Ya nikine bakmayı unutmuşum hahahha tamam canım seni biliyorumMerhaba cnm. Bende buraya yazicam diger topikte kimseler yok. 30 dk kardiyo yaptim bugun. Bu yaglar kac ayda gidecek
Bende sasirdim:))Ya nikine bakmayı unutmuşum hahahha tamam canım seni biliyorumAllah beni napmasınnn
Geçen yazın da yapmıştım ama tam anlamıyla Martın başından beri :)Sen ne zmandan beri spor yapion?
Teşekkür ederim canım sporla oldu . Baya düzdü.Selam canim kalça ölçün cok guzelmis masallah hep böyle miydi yoksa sporla mi oldu
Sanırım anladım. Tabiki olur. Ağırlığı topuğa vereceksin :)ben ayak parmaklarim yanlara dönük olarak yapiyorum popoya etkili olur mu yine de
Şöyle bir video var. 200 squat var toplamda. 10 set. her set 20 squat oluyor. Her set arası başka egzersizler var. Eğer vücudun tempon iyiyse hepsini yap fakat çoğunluk yapamıyor bende dahil. Bende sadece squatları yapıyorum egzersiz kısmında dinleniyorum. Acaip eğlenceli oluyor sadece 14 dkcık. Normalde 200 squat yapsam dinlene dinlene yarım saat geçiririm.Merhaba, spor azminize hayran kaldım süpersiniz:) squat hakkında bir şey sormak istiyorum aslında. Günlük olarak yaptıgınızda örneğin 30 squat yapılacak 10 squat yarım dakika dinlenme... Şeklinde set set mi yapıyorsunuz yoksa hepsi bir anda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?