• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayar verenler 🤫

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

peak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
48
33
88
İstanbul
Burada forumlarda derdini yazıp içini döküyor kadınlar. Her yazdığımızı ince ince düşünmüyoruz. Biri de geliyor arada ayar verme derdinde. "Ne biçim düşünüyorsun, nasıl bir insansın"... vs. Kaynana programına çevirmeyin. Size göre doğru veya yanlış oraya derdini anlatmış, içini dökmüş. Belki yanlış kendi de biliyor. Bana da oldu başkalarının konuşmalarının altında da görüyorum. Kimse azarlanmaya gelmiyor. Herşeyin iyisini doğrusunu biliyor ya, hemen ayar verecek 🤮

Belli bir üye adi vermedim. Genel bir ayar oldu. Haklısın 😄. Ban yesemde farketmez. Canımız sağolsun. 🙂

Herkese değil, bir kesime 😀 ... Derdini anlatanın altına yerici yorum yapana. Zılgıt yemeye, kınanmaya ihtiyacı olduğu için yazmaz kimse buraya derdini. Hoşlarına gitmezse, ters gelirse yorum yapmasınlar. Yapmasınlar böyle şeyler. 😊😊

Konular, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Site kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz konu ve yorumlar için topik açmak yerine lütfen yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basınHoppa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X