• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ayakta Durunca oluşan Ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
28
Selam kızlar iyi akşamlar bi sorum olacak ayakta uzun süre kalınca bacaklarım ve kasiklarim Karnım çok fazla ağrıyor bazen kollarim bile ağrıyor sanırım regli de 1 gün geçti hamilelik de olabilir diye düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı açaba?

Hamilelik belirtisi olması zor bence. Ben 16 haftadayım daha yeni yeni ayakta çok kalınca sırtım ağrıyor ancak. 1 gün geçikmiş ama test yapabilirsin. Hamilelik belirtileri olarak en başta sık idrara çıkmak ve adet olacakmış gibi hissetmek. Başka bişey yok açıkçası. Kasık ağrıları da hafif olur..

Test için biraz daha beklemeyi düşünüyorum adet olacakmis gibi hissettiğim icjn bekliyorum eğer gelmezse test yapacağım ama garip bi şekilde yorgunum

Test için biraz daha beklemeyi düşünüyorum adet olacakmis gibi hissettiğim icjn bekliyorum eğer gelmezse test yapacağım ama garip bi şekilde yorgunum

Halsizlik olabilir :) adet olacakmış gibi hissedersin. Hayırlısı olsun bikaç gün daha bekle yap istersen.

Back