• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarimmm

Gokyuzusenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
70
5
1
30
Selam kizlar. Benim ayaklarimin alti surekli soyuluyo yazin daha cok oluyo islak ve nemli de birakmiyorum hep boyle oluyo doktor kremler verdi ama gecmiyo bazende sertlesiyo boyle. Ya bu yuzden coraplarimi cikartamiyorum baskasi gormesin diye. Boyle olan varmi varsa naptiniz soyleyin lutfen. Tesekkurler

benim kardeşimdede olmuştu cildiyeye gitmişti ilaçla merhemle geçmişti gittin mi hiç

benim kardeşimdede olmuştu cildiyeye gitmişti ilaçla merhemle geçmişti gittin mi hiç
Saglik ocagina gitmistim yazin cok kotuydu ayaklarim. 2 tane krem verdi kullandim ama yine sert ve soyuluyo en cokta banyoya girince cikinca bakiyorum hep soyulmus kurutuyorum surekli ama olmuyo

hmm o zaman arkadaşların dediğiğ gibi ponza taşı al törpüle aktarlardada bulunur bu arada bide akşamları yatmadan öncevazelin sür temiz çorap giy

Benim de topugum kurur sertleşir ben topuk taşı kullanıyorum 2 senedir. Beyaz delikli bir tas. 1 tl ye almıştım ta o zamanlar. Banyodan cikarken yumusayan topuguma bastirarak torpuluyorum ölü derisini alıyorum üstüne de krem yada vazelin sürüyorum yumusacik oluyor.

Son düzenleme:
Selam kizlar. Benim ayaklarimin alti surekli soyuluyo yazin daha cok oluyo islak ve nemli de birakmiyorum hep boyle oluyo doktor kremler verdi ama gecmiyo bazende sertlesiyo boyle. Ya bu yuzden coraplarimi cikartamiyorum baskasi gormesin diye. Boyle olan varmi varsa naptiniz soyleyin lutfen. Tesekkurler
Ayagini sicak suda beklet sonra torpule, uyurken vazelin surup corap giyin sabaha bebek ayaklari :)

Back