Ayakları Buz Gibi

Eksi 30 derece mi?

Sırf deri olacak kürk vs olmayacak benim bahsettigim olay bu. Bu tip kürk ve türevleri terletiyor.
Kızıma bu sene bundan aldım,memnunum.bunun içinde kürk yok,içide deri. Terletmiyorda hiç ,havada alıyor,suda geçirmiyor. Bakınca üşütür gibi duruyor biliyorum ama inanın asla üşüme terleme yok. Tabanıda ortopedik (ayağın oyuk kısmına denk gelen yeri yastıklı ) Sizin resimlerdekiler sıcacık tutar gibi görünüyor ama pratikte öyle olmuyor,ayakkabı ayağa hava aldırmalı.

Benimde ayaklarım buz gibi oğluma geçen m.p den aldım bot bi dünya para verdim o minnacık şeylere

Pekmez veriyorum ben okula götürürken bide kalın çorap giydiriyorum..

Maleseff bende termal patik kalın çorap son olarak panduf giyiyorum sonuç aynı buz gibi ayaklar

Şöyle ki Zara tekstil de bile sınıfta kaldı o derece durum vahim.

Camper, lumberjack, adidas, tommy, superfit bu markalarda çocuk botları var. Ama en iyileri columbia, the north face gibi outdoor markaları. Bunlarda çocuk var mı bilmiyorum.

Seçtiğiniz modeller yanlış bana kalırsa. Siz kız çocuğu diye görselliğe de bakıyorsunuz ama sıcak tutsun istiyorsanız outdoor botlar tercih edeceksiniz. Mesela şunlar gibi.

Ya bakın öyle dedinizde canım sıkıldı. Gösterdiğim ayakkabılar Greyderin ve ikiside deriymis. Sıcak tutmazmi diyorsunuz.

Baya pahalıya benziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…