- 13 Haziran 2015
- 5.875
- 19.281
cok tatliçünkü diş çıkartırken mobilyaları, sandalye, çamaşır mak. heryeri kemirirdi garibim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tatliçünkü diş çıkartırken mobilyaları, sandalye, çamaşır mak. heryeri kemirirdi garibim..
Eki Görüntüle 1934189
Bu da dert mi demeyin. Ama insan anne oldu mu dert ediyor, endişeleniyor evladı için.
Bugün kızıma bu botları aldım, sığır derisiymis içi de gördüğünüz gibi yün ve Zara markasına güvenerek 110 TL bayilip aldım. Giydirdim dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saat kadar yol yürüdük eve geldik heyecanla ayaklarını soyup baktım ayaklar buz gibi!
Hani içi sımsıcak tutan var idi. Şurada kaç ay giyecek seneye ayakları kaç numara büyümüş olcak kim bilir.
Hanımlar soruyorum siz napiyorsunuz bu gibi durumlarda. Öyle ya herkes pahalı ayakkabı alamıyor millet napiyor. Bizde öyle her ay pahalı marka yerlerden alışveriş yapmıyoruz. Yeri geliyor hep ona öncelik verip kizimiza alıyoruz.
Yıllardır olan bir mağaza var. 100 lira verip aldığım ilkadım ayakkabıları ile gittik. Adam ben bunu dükkanıma sokmam dedi. 50 liraya ortopedik ve çok kaliteli bir ayakkabı alıp çıktık kızıma. Kardeşimi de oranın ayakkabıları ile büyütmüştük. Ayakkabı ayakkabıcıdan alınır.ayakkabıyı ayakkabıcıdan almak lazım bence.
ayrıca bu havada ne giyerse giysin üşür gibi.
Yıllardır olan bir mağaza var. 100 lira verip aldığım ilkadım ayakkabıları ile gittik. Adam ben bunu dükkanıma sokmam dedi. 50 liraya ortopedik ve çok kaliteli bir ayakkabı alıp çıktık kızıma. Kardeşimi de oranın ayakkabıları ile büyütmüştük. Ayakkabı ayakkabıcıdan alınır.
Neresi burası cidden merak ettim ?Yıllardır olan bir mağaza var. 100 lira verip aldığım ilkadım ayakkabıları ile gittik. Adam ben bunu dükkanıma sokmam dedi. 50 liraya ortopedik ve çok kaliteli bir ayakkabı alıp çıktık kızıma. Kardeşimi de oranın ayakkabıları ile büyütmüştük. Ayakkabı ayakkabıcıdan alınır.
Üsküdar da gidebilir misin? Yakınsa tarif edeyimNeresi burası cidden merak ettim ?
Çok uzak bizeÜsküdar da gidebilir misin? Yakınsa tarif edeyim
Eki Görüntüle 1934189
Bu da dert mi demeyin. Ama insan anne oldu mu dert ediyor, endişeleniyor evladı için.
Bugün kızıma bu botları aldım, sığır derisiymis içi de gördüğünüz gibi yün ve Zara markasına güvenerek 110 TL bayilip aldım. Giydirdim dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saat kadar yol yürüdük eve geldik heyecanla ayaklarını soyup baktım ayaklar buz gibi!
Hani içi sımsıcak tutan var idi. Şurada kaç ay giyecek seneye ayakları kaç numara büyümüş olcak kim bilir.
Hanımlar soruyorum siz napiyorsunuz bu gibi durumlarda. Öyle ya herkes pahalı ayakkabı alamıyor millet napiyor. Bizde öyle her ay pahalı marka yerlerden alışveriş yapmıyoruz. Yeri geliyor hep ona öncelik verip kizimiza alıyoruz.
Ben vicco marka içi polar bot aldım kızım okuldan gelince hususi baktım ayağına sıcacıktıEki Görüntüle 1934189
Kızım bebek arabasında ayakkabısının tabanida kürklü. Fakat gerçekte kürk fotoğraf daki kadar yok sanki.Tabanı çok önemli sağı solu istediği kadar kürklü olsun tabanı inceyse kauçuk değilse ayaklar buz gibi oluyor.
Birde çoraplar var tabi. Çok sıkı olmamalı çorap çok sıkı olunca istediği kadar kalın olsun parmaklar içinde sabit kaldığı için soğuyor.
Hiç belli olmuyor o kadar kalın botum var hepsinde ayağım donuyor 2 sene önce nikedan bi spor ayakkabı almıştım tenis ayakkabısı olarak geçiyor kışlık ama normal spor ayakkabı yani. Onu karda da giysem ayağım üşümüyor mesela iç malzemeyle de alakalı herhalde ama en mühimi tabanı. Taban kalitesizse ayak üşüyorKızım bebek arabasında ayakkabısının tabanida kürklü. Fakat gerçekte kürk fotoğraf daki kadar yok sanki.
İki tane resim attım onlara bi bakarmisiniz. En son sahifede.Bu tip içi kürklü ayakkabı almıyorum kızıma hiç. Ben genelde içi dışı deri ve anatomik taban denilen türde tercih ediyorum. İlk adım ayakkabıları da dahil olmak üzere Sanbe'den alıyordum,gayette memnundum.En son minimenden almıstım botlarını,içi dışı deri,ortopedik gayet sıcak çıkıyor ayakları,terlemede olmuyor. Bu tip ayakkabıların terlettiğini düşünüyorum,terleyip soğuyunca buz gibi olmasi kaçınılmaz zaten.
Normal zamanlarda elleri,ayakları soğuk olmuyorsa ayakkabıdan olması muhtemel. Az para vermemişsiniz,termal çorap alabilirsiniz,terletmeyen tarzda,onunla giydirebilirsiniz.
Sağlıkla büyütün.
Sizce hangi markayı tercih etmeliyim bebek bot konusunda?olay çok para verip marka ayakkabı almaksa zara bunun için yanlış hatta çok yanlış bir seçim.
kış konusunda uzman markaları kullanmanızı tavsiye ederim.
bir de çocuklar için termal çoraplar var onların da faydasını görürsünüz.