Güldüm. Şu an gözümde canlandı da konuşması. Konuşuyor ablası ama abuduk gubuduk diyor. 22 aylık ama konusamiyor hala. Benim de ayağımda deri ayakkabı var tek çorap giyiyorum ama ayaklarım sıcak.Ben toddler marka alıyorum yıllardır ve çok da memnunum.. nadiren de olsa sıcaktan oğlumun ayakları çorapları terli olarak çıkıyo ayakkabıdan.. ve ayakları sıcacık hep..
Onun dışında çift çorap içi puf puf botlar da giysem ayaklarım buz gibi benim de.. kan değerim normal olduğu zamanlarda bile böyle.. ayakkabıdan dolayı değildir belki.. bi de ayakların üşümüyo mu diye sordunuz mu hiç? Cevap verebilecek yaşta mı?
Kan değerlerine bibaktırın o zaman.. keçiboynuzu pekmezi hem çok lezzetli hem de kan yapıcı özelliği yüksek.. tahin pekmez de verebilirsiniz.. pancar haşlayıp yedirebilirsiniz.. aklıma ilk bunlar geldi..Güldüm. Şu an gözümde canlandı da konuşması. Konuşuyor ablası ama abuduk gubuduk diyor. 22 aylık ama konusamiyor hala. Benim de ayağımda deri ayakkabı var tek çorap giyiyorum ama ayaklarım sıcak.
Allah razı olsun çok sağolun.. Hiç aklima gelmedi kansızlık filan bide emmedi hiç beni biraz da onun etkisi var herhalde çünkü diş çıkartırken mobilyaları, sandalye, çamaşır mak. heryeri kemirirdi garibim..Kan değerlerine bibaktırın o zaman.. keçiboynuzu pekmezi hem çok lezzetli hem de kan yapıcı özelliği yüksek.. tahin pekmez de verebilirsiniz.. pancar haşlayıp yedirebilirsiniz.. aklıma ilk bunlar geldi..
Bu arada en güzel zamanları.. ne tatlıdır şimdi o maşallah.. Allah sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. benim oğlum da 2 yaşında tek tük konuşurdu 2.5 yaşından sonra konuşmaya başladı.. çocuğum öğrenmiş biriktirmiş kelimeleri bi döküldü tam döküldü :)))
Onu yapmayan bebek yok.. ağızlarına gelen yeri kemiriyolar :)) oğlum da 6 ay emdi sonra zaten sütüm kesildi.. bi normal üstüne de havlu çorap giydirin bidahakine bakalım farkedicek mi? Veya şu ayakkabı tabanına konulan keçeler var ben onlardan fayda görmüştüm.. bi de onu deneyin istersenizAllah razı olsun çok sağolun.. Hiç aklima gelmedi kansızlık filan bide emmedi hiç beni biraz da onun etkisi var herhalde çünkü diş çıkartırken mobilyaları, sandalye, çamaşır mak. heryeri kemirirdi garibim..
Su kirtasiyede satılan keceden mi ondan var bende. Yoksa ayakkabı tamiri yapan yerde mi oluyor?Onu yapmayan bebek yok.. ağızlarına gelen yeri kemiriyolar :)) oğlum da 6 ay emdi sonra zaten sütüm kesildi.. bi normal üstüne de havlu çorap giydirin bidahakine bakalım farkedicek mi? Veya şu ayakkabı tabanına konulan keçeler var ben onlardan fayda görmüştüm.. bi de onu deneyin isterseniz
Ayakkabı tamiri yapan yerden alın.. hem ayakkabının şekline numarasına göre ayarlar kendileri..Su kirtasiyede satılan keceden mi ondan var bende. Yoksa ayakkabı tamiri yapan yerde mi oluyor?
Gerçekten cok sagolun Allah razı olsun sizden.Ayakkabı tamiri yapan yerden alın.. hem ayakkabının şekline numarasına göre ayarlar kendileri..
Amin cümlemizden.. rica ederim ne demek inşallah siz de faydasını görürsünüz..Gerçekten cok sagolun Allah razı olsun sizden.
aynen bende todler alıyorum kızıma ..botun içi yünlü ve ayakları nerdeyse terlemiş oluyor fiyat olarak ta makulBen toddler marka alıyorum yıllardır ve çok da memnunum.. nadiren de olsa sıcaktan oğlumun ayakları çorapları terli olarak çıkıyo ayakkabıdan.. ve ayakları sıcacık hep..
Onun dışında çift çorap içi puf puf botlar da giysem ayaklarım buz gibi benim de.. kan değerim normal olduğu zamanlarda bile böyle.. ayakkabıdan dolayı değildir belki.. bi de ayakların üşümüyo mu diye sordunuz mu hiç? Cevap verebilecek yaşta mı?