Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm giyiniyrm arada sırada:ecrin_bebek:çok güzel ayakkabıların topuklu ama önüde kalın geldiği için acıtacapını sanmıyorum.
son zamanlarda falan evde giy dene acıtan bi yeri var mı diye hemde kalıbı açılır birazcık
ecem yazıcam tabi bak ilk talep senden geldi :)çok güzel canım ayakkabın bayıldım :asigim: ama altına adımın yazmayı unutma :jeyyar:
Şenizgankam süper bayıldım :))
evet nehircim 3 ekim de benide kaybediyosunuz :))Çilekçiiim çok beğendim canımm çok güzel..
Allah hayırla kullanmak nasip etsin inşallah..
3 Ekimde veriyoruz seni heenaniknanik
sen bu işi biliyosun :) tşkler cnm.çok şık çok güzel ve sonradan beyaz mini kendi kumaşından bi elbiseylede harika durur
cnm bnm çok sağol. evet rahat ayakkabı haklısın.çok çok güzell
diğer topikde de demiştim arowda aynısını görmüüştüm ve bayılmıştım
boy çok oluoduondan alamadım
ama benim canım arkadaşıma nasipmiş:))
güle güle giy güzelim
hiç de rahatsız bir ayakkabı değil gayet rahat yürünüyor çok da şık duruyor
güzel bi gelin olcan sen:)
delikafaduldencanımcımmm mükemmel bir seçim ,ne güzel heyecan dorukta...
hayır cnm yaptırmadım ama gelinliğin danteline ve rengine çok uyuyocnm çok güzel, özel olarak mı yaptırdın? gelinliğin güpüründen falan?
genelde düz oluyor ayakkabılar,güpürlü değişik durmuş, çok beğendim.
Cilek cok guzel ayakkabilarin, gule gule giy, hayatinin en guzel gunlerinden biri olsun dugun gunun insallah.
hos bir model,rahata da benziyor.güle güle giy,insallah bu ayakkabilar seni sevdiginle birlikte sonsuza dek mutluluga götürür.