Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabım ve buketim

canım ne kadara yapıldı bunlar, bi de çiçeğine alt kısmına yeşil yapraklar da ayrı bi hava katmış canım

çiçek çiçek ÖZELDEN MESAJ ATMIŞSIN AMA CEVAP VEREMİYORUM. BANA BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ BENDE FACEDEN BULDUM SİPARİŞ VERDİM. AYAKKABI 200 TL BUKET 85 TL İSTEDİĞİN ŞEKİLDE SİPARİŞ VEREBİLİRSİN. HERŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR SORUP SİPARİŞ ALIYORLAR.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

https://www.facebook.com/pages/Renkli-Butik/166650023476854 Ben bu adresten ulaştım tel no da vermişlerdi ama silmişim
ayakkabıları henüz denemedim fakat bi arkadaşım daha önce giymişti rahat olduğunu söyledi. bende ayakkabıları alınca fikrimi paylaşırım sizinle evet taç yaptırdım 2 düğün olacak memleketimdeki düğünde önce gelinlik giyicem sonra bindallı o yüzden duvak takmayacağım

Ayakkabılarımı dün aldım çok rahatlar hepsi çok güzel olmuş içime sindi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

canım bende çok beğendim bende yaptıracam :) ama kararsızım ya renk konusunda

canım bende çok beğendim bende yaptıracam :) ama kararsızım ya renk konusunda
renk seçeneği oldukça fazla hatta benim beğendiğim yeşilbi takım vardı aklım kaldı çok güzeldi dur sana foto atım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…