- Konu Sahibi sevimli_sb
-
Bu hali çok şık, simlemenize gerek yok.
Ağız tadıyla, keyifle kullanın hayırlı olsun inşallah.
Çok güzeller canım hayırlı olsun.
Bence sime gerek yok böyle çoooooook güzel olmuşgüle güle giyin =)
kesinlikle çiçekle ayakkabı bir arada çok tatlı gözüküyor güle güle giyin
Çok hoşlar:)
Ben de böyle bi ayakkabıyı 400tl ye görmüştüm internette içim gitmişti. Acaba nerde ve kaça yaptırdığınızı öğrenmem mümkün mü?
Pembe ayakkabı bulamazsam ben de yaptırmayı düşünebilrim.
Evet bence de aynı ayakkabı:) sizinkini çok benzetmiştim zaten ona:)
Çok iyiymiş fiyatı,
ben istanbulda oturuyorum, burda bikaç ayakkabı yapan yer varmış, onlara sorucam. Belki sizinkinden biraz daha pahalı olur ama yine de normal bi fiyat ayakkabı için enazından.
Teşekkür ederim..
Güle güle giyin, Allah mesut etsin:)
bu şekliyle mükemmel olmuş hiçbi eklemeye ihtiyacı yok bence.güle güle giy
bencede canım o zaman daha da üzülürsün bi de.ben olsam kesinlikle dokunmazdım zaten benm kınada giyeceğimin rengi de bu bayılıyorum bu tona. buketine de bayıldım resmenÇok teşekkür ederim canım İnşallah gönlüne göre olur herşey Eki Görüntüle 1026601
Eklersem bozarım korkusu da var bende şimdi burada sizlerden böyle yorumlar aldıkca daha çok sevdim ayakkabılarımı çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 1026603 Eki Görüntüle 1026601
Bence bu haliyle ayakkabı da buket de mükemmel :107: renk tonuna bayıldım bence gelinliğe uyacak en tatlı renk :)
Aynı ayakkabılara aşık olanlardan biride benim sanırım :) 400 tl olduğunu öğrenince şok olmuştum,sizinkilerde gayet şık olmuş
ve çok güzel bi fiyata yaptırmışsınız,ben de özel tasarım yapan birine sordum 250 dediler o bile fazla
ayakkabında güzel ama çiçeğine bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?