• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabılarımm Bittii :)

Merhaba kızlar ben ayakkabılarımı internette gördüğüm bi modelden yola çıkarak özel olarak yaptırdım :) tabi istediğim ufak ayrıntıları bulamadığımız için ayakkabıya ekleyemedik ayakkabımın bitmiş halinin resmi ulaştı bugün elime :) gelinliğin altında çok iyi duracağını ümit ediyorum birde nişanda kullandığım pembe buketimi kullanacağım :) onunda resmini ekliyorum size sorum şu simli kumaş bulamadık ayakkabı topuk ve platformunu kendim simlemeli miyim kötü mü olur yoksa böyle iyimi ?

Eki Görüntüle 997142 Eki Görüntüle 997143 Eki Görüntüle 997154

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: muhteşemmmmm olmuşlarrr :16:
bu hali ile hem şık hem çok guzel sakın dokunma derim ben :D buketine aşık oldum resmen gerçek çiçek gibi nereden aldıgını sorabılır mıyım?

Ayakkabın da çiçeğin de harika özellikle çiçeğine bayıldım :)
Mutlulukla kullan:16:

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: muhteşemmmmm olmuşlarrr :16:
bu hali ile hem şık hem çok guzel sakın dokunma derim ben :D buketine aşık oldum resmen gerçek çiçek gibi nereden aldıgını sorabılır mıyım?

Çoooook teşekkür ederim çiçeğim Eminönü huzur çiçekten aldım gerçeğe cok yakın dokunduğunuz zaman aynı hissi veriyor :))

ayakkabıların rengi çok güzel bence kesinlikle böyle kalmalı, çok zevkli bir tercih olmuş, güle güle giyin.

Ayakkabın da çiçeğin de harika özellikle çiçeğine bayıldım :)
Mutlulukla kullan:16:

Çok teşekkür ederim :16:

ayakkabıların rengi çok güzel bence kesinlikle böyle kalmalı, çok zevkli bir tercih olmuş, güle güle giyin.

Ya batırırsam korkusu ve sizlerinde yorumlarıyla ayakkabıma dokunmak istemedim çok teşekkürler :16:

ayakkabı da çiçek de çok güzel bence sime gerek yok. harika görünüyolar :16: hep mutlu anlarınıza tanıklık etsin inşallah :16::16:

gelin ayakkabılarımız aynı renk bnmkinin modeli biraz farklı ama renk birebir :16: ayakkabılarımı alırken renk konusunda tereddüt ettim ama bnm gibi düşünenler de varmış illa beyaz olmak zorunda değil yaa:21: ayakkabıların çook güsel çiçeğinle süper uyumlu,farklı bir tarz olacak:46:bunlar da benim cicilerim :37: $akkabý.webp

Merhaba kızlar ben ayakkabılarımı internette gördüğüm bi modelden yola çıkarak özel olarak yaptırdım :) tabi istediğim ufak ayrıntıları bulamadığımız için ayakkabıya ekleyemedik ayakkabımın bitmiş halinin resmi ulaştı bugün elime :) gelinliğin altında çok iyi duracağını ümit ediyorum birde nişanda kullandığım pembe buketimi kullanacağım :) onunda resmini ekliyorum size sorum şu simli kumaş bulamadık ayakkabı topuk ve platformunu kendim simlemeli miyim kötü mü olur yoksa böyle iyimi ?

Eki Görüntüle 997142 Eki Görüntüle 997143 Eki Görüntüle 997154

böylede güzel güle güle giy

Back