Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabılarımm Bittii :)

muhteşemmmmm olmuşlarrr
bu hali ile hem şık hem çok guzel sakın dokunma derim ben buketine aşık oldum resmen gerçek çiçek gibi nereden aldıgını sorabılır mıyım?

Ayakkabın da çiçeğin de harika özellikle çiçeğine bayıldım :)
Mutlulukla kullan

muhteşemmmmm olmuşlarrr
bu hali ile hem şık hem çok guzel sakın dokunma derim ben buketine aşık oldum resmen gerçek çiçek gibi nereden aldıgını sorabılır mıyım?

Çoooook teşekkür ederim çiçeğim Eminönü huzur çiçekten aldım gerçeğe cok yakın dokunduğunuz zaman aynı hissi veriyor :))

ayakkabıların rengi çok güzel bence kesinlikle böyle kalmalı, çok zevkli bir tercih olmuş, güle güle giyin.

Ayakkabın da çiçeğin de harika özellikle çiçeğine bayıldım :)
Mutlulukla kullan

Çok teşekkür ederim

ayakkabıların rengi çok güzel bence kesinlikle böyle kalmalı, çok zevkli bir tercih olmuş, güle güle giyin.

Ya batırırsam korkusu ve sizlerinde yorumlarıyla ayakkabıma dokunmak istemedim çok teşekkürler

ayakkabı da çiçek de çok güzel bence sime gerek yok. harika görünüyolar hep mutlu anlarınıza tanıklık etsin inşallah

gelin ayakkabılarımız aynı renk bnmkinin modeli biraz farklı ama renk birebir ayakkabılarımı alırken renk konusunda tereddüt ettim ama bnm gibi düşünenler de varmış illa beyaz olmak zorunda değil yaa ayakkabıların çook güsel çiçeğinle süper uyumlu,farklı bir tarz olacakbunlar da benim cicilerim

böylede güzel güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…