• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabıcıda çalışmak?

UcamayanKus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
49
1
36
İstanbul
Merhaba ben hiç çalışmadım iş arıyordum bi akrabamız ayakkabıcıda iş bulmuş bana tanıdığı biri.Şimdi çok korkuyorum yarın görüşmeye gidicem.Nasıl davranmalıyım? Ayakkabıcıda işler nasıl yürür bilemiyorum.Bana akıl verebilecek olan arkadaşlar var mı?

gelen müşterinin giydiği her ayakkabıya "aaa bu size çok yakıştı" deme yeter :37: bugün bir kız beni deli etti...çizme almaya gittim,denediğim her çizmeyi ve ayağımı övdü de övdü...aralarında dağlar kadar fark olan her modeli yakıştırdı bana,afrodit miyim ben,ne giysem yakışacak? ayaklar zaten 39 numara :22:neyse bir model tek kalmış diye 69 dan düz 50 yaparız dedi...içime sinmedi biraz daha dolaştım,sonra geri döndüm...aynı modele yakın bir çizme daha vardı tek kalan,ou daha çok beğendiğimi anladı.aralarında kalite farkı var mı dedim,hayır ikisi de a kalite dedi...o ne kadar dedim 69 ama 60 yaparız dedi...resmen kazıklamak istedi...bu sazan gezdi gezdi geldi eli mahkum benden alıcak hesabı yaptı...almadım tabiki :19:

iş yeri sahibiyle iyi anlaşmalısın,müşterilerle iyi anlaşmalısın..ama sürekli gittiğim mağazalardaki kızlar sık sık değişiyor...bütün gün ayakta,çeşit çeşit insanla uğraşmak zordur herhalde...Allah yardımcın olsun canım...

Merhaba ben hiç çalışmadım iş arıyordum bi akrabamız ayakkabıcıda iş bulmuş bana tanıdığı biri.Şimdi çok korkuyorum yarın görüşmeye gidicem.Nasıl davranmalıyım? Ayakkabıcıda işler nasıl yürür bilemiyorum.Bana akıl verebilecek olan arkadaşlar var mı?

eee sonuc ne oldu ya merak ettımde ayakkabıcıda calsıyormusun hala iş nasıl gıdıyor

ayakkabıcıda çalışacam derken ayakkabı mağazasındamı yoksa atölyesindemı

ayakkabıcıda çalışacam derken ayakkabı mağazasındamı yoksa atölyesindemı

atölyede çalışmak ustalık ister ,lap diye olamayacağına göre mağazadır tahminimce.bence kişilere saygılı ve güleryüzlü davran yeter.herhangi bir şey satmakdan farklı değil sonuçta.müşteri bir şeyi gerçekten beğendiyse "aa yakıştı" de ki almasını garantile.

Back