Ayakkabı vurması problemi

benimde ilk aşamada hep vurur sonra sonra ayakkabı açıldıkça geçiyor. ama ayağımın arkası sürekli kırmızı artık nasır gibi değilde o kırmızılık geçmiyor. ben yara bandı yapıştırıyorum ayağımın arkasına azcık faydası oluyor.

Kullanmadan önce kalıba verin bir kaç gün.

Ayak problemin olabilir ayakkabilarini buzdolabinin buzlugunda bir gun beklet ve cikar o zaman daha esnek olacakdir

Benim de hemen hemen tüm ayakkabılar vurur. Vazelin sürüyorum ben. Sonra bir posete ordan buzluga koyuyorum.Pudra kullanıp fayda görenler de duydum ama denemedim henüz.

Bunu bir tek ben yaşıyorum sanıyordum ama yalnız değilmişim
100 tlye aldığım ayakkabıyla 10 tlye aldığım ayakkabının arasında hiç fark yok sanki
Her ikiside vurur.
Ancak spor ayakkabı giyebiliyorum
Babet ve topuklu ayakkabılar ayaklarımı aşırı ağrıtıyor
36-37 numara giyiyorum ayaklarım ince, geniş değil ama yinede vuruyor ((

Benim de problemim bu. Spor ayakkabı bile vurur-du. Sorunun kaynağını buldum ama
Topugumla bilegim (hani vuran yer varya) o ara kısa. Yani adım atarken sürtünmeden dolayi yara oluyor. Çözüm mü çok basitmiş eczanede satılan silikon topuklar. Bileği yükseltiyor. Bende işe yaradı valla.

ayy şimdi bir anım aklıma geldi

eşimle sevgili olacağız geziyoruz

neyse yoruldum ayakkabım ayağımı vurdu

ayakkabım ayağımı vurdu dedim

garip garip baktı ayağımda sandalet vardı

ama bantları kesmişti işte

buna halen gülerrrr

çattık nazlı kıza demiştir

Ben hakiki deri almama rağmen vuruyor. Babet ve topukluların hepsi, yeni de giysem 3 sene sonra da giysem vurur. Ayaklarım 35 numara, ayak boyutuyla ilgisi yok bence, bir şekilde deride hassasiyet belki...

bunun arkalığı yok sanırım, sadece tabana koyuluyor. diğer linkteki ürünler çorap gibi geçirmeliydi.

Evet evet. Topuğu yükselttiği için bilek sürtünmeden etkilenmiyo. Ama tabi her ayakkabının içine olmuyo açıkçası sen link atınca gördüm o çorap gibi olanları. Daha bi mantıklı geldi.

Evet evet. Topuğu yükselttiği için bilek sürtünmeden etkilenmiyo. Ama tabi her ayakkabının içine olmuyo açıkçası sen link atınca gördüm o çorap gibi olanları. Daha bi mantıklı geldi.

bana da çok mantıklı geldi. denemek gerekir. teşekkürler :)

Ben hakiki deri almama rağmen vuruyor. Babet ve topukluların hepsi, yeni de giysem 3 sene sonra da giysem vurur. Ayaklarım 35 numara, ayak boyutuyla ilgisi yok bence, bir şekilde deride hassasiyet belki...

yeni babet aldım hakiki deri, ciddi de para verdim.
ayakkabıyı görseniz ezik büzük, yeter ki vurmasın dedim :)

ama insan sinir oluyor, millet topuklu giyip tüm gün dolaşıyor bir şey yok, ki ayakkabılar o kadar pahalı da değil, yenisini alıp alıp giyiyor.

Bunun deri olup olmaması ile alakası yok. Tekstil sektöründe bir insan olarak, ayakkabı tasarımı deriyi kes sonra dik mantığından çok daha derin bir mevzu. Mesela istediğin kadar deri desinler, iç malzemeye koyuyorlar domuz derisi tabanlığı, istesen de o ayakkabı rahat olmuyor. Ya terletiyor ya rahatsız ediyor. Ucuz ayakkabı ve rahatlık meselesine gelince bu ayakkabıların vurmama sebepleri deri olmaması, doğal materyal olmadığından da bir süre sonra ayak yapısını bozuyor. Şu genelde kadınların ayak kenarlarında çıkan çıkıntılar bu ayakkabıların eseri.
Derseniz ki kime güvenip alacağız, Türkiye'de hiçbir firmaya diyebilirim.
Bu işi teknik olarak en iyi İtalyanlar yapıyor hakkı ile yapıyorlar, buna göre de fiyatlar buraya oranla kaç kat fazla.

Benim hakiki deri tum ayakkabilarim vurdu. Hic biriyle rahat edemedim. Birkac sene once bim markete babetler gelmisti rugan falan. Ama adi rugan selefonlu kartondan hallice. Kapi onunde, bakkala giderken falan giyerim dedim terlik sevmiyorum. Omrumde giydigim en rahat ayakkabiydi. Istisnasiz butun babetler vurdu da bu vurmadi. Ise giderken de giymeye basladim. Fakat bana 6 ay falan dayanabildi dagildi hemen. Yine getirsinler 5 6 cift alip stoklamayi dusunuyorum.

oy oy, bir keresinde bir italyan markası için çok iyi ayakkabıları yorumunu görmüştüm, hemen netten bakmıştım.
mümkün değil ki almak, hani anlattığım derdimden ötürü ayakkabıya diğer eşyalarımdan çok daha fazla para veriyorum, sorun etmiyorum da bin liralar da çok aşırı bir ayakkabı için.

yaz bitti, KATIL BABETLER gittiii… !

ama giyemedik işte, içimizde kaldı.

millet giyer dar paça pantolon altına renkli renkli babetler, biz giyeriz her gün spor ayakkabılar, çok sporcu bir kişilikte olduğumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…