ben spor ayakkabıda bile sorun yaşarım ortopediste gittim. özel ayakkabı yaptırmamı tavsiye etti ama ben ihmal ediyorum. en kötüsü medikalcilerde satılan tabanlıklardan kullanmak lazım. ciddi problemli ayağım. zaten babet giyip 2 saat dolaşsam bel ağrısından ölüyorum. ayakkabıya bayılırım alış veriş sitelerinde ayakkabı kampanyalarına hep bakarım instagramda ayakkabı markalarını takip ederim ama bu sebepten fazla alış veriş yapmam.
ben ne ayakkabı alırsam alım alır almaz hemen bı ayakkabıcıya gıdıp ayakkabıyı dövduruyorum
ayakkabının arkasını komple dovuyor yanlarını falan
ozaman vurmaz
kalleş ayakkabı :)
Arkadaşlar,
Yıllardır yaşadığım bir problem.
Topuklu ya da babet, tüm ayakkabılarım vuruyor. Alırken çok dikkat ediyorum, esnek rahat ayakkabılar seçiyorum(topuklu hariç).
Marka da aldığım oldu, markasız da. En rahat giydiğim topuklu ayakkabım annemlerin yaşadığı küçük ilçede yerel bir dükkandan aldığımdı, 25 tlye :) ama bir daha ki gidişimde dükkan kapanmıştı.
Ayakkabı bakarken nelere dikkat etmeliyim, marka öneriniz var mı?
Bir de en önemlisi benim ayaklarımla ilgili bir problem olabilir mi, bu konuda bilgisi olan var mı? Şunu söyleyeyim boyuma göre ayaklarım büyük, 38 numara, ve baş parmağım da büyük sanki.
ben corap la bıle gıysem ılla vurur darbe ala ala nasırlastı artıksüpermiş,
evdeki ayakkabılarıma bunu uygulayabilirim.
E gidip bu ayakkabıları dövün mü diyeceğim :)
Ayak yapından kaynaklanıyordur. Benim de bütün ayakkabılarım vuruyor yara yapıyor. Arkaya yapıştırılan tamponlar var onlardan dene, bende az da olsa işe yarıyor.
yıne vurur onuda denedımBu haksızlık ama,
ayakkabı firmaları bizim gibilere özel ayakkabı üretsinler.
Baş parmağım büyük olduğu için böyle ön kısmı tombik ayakkabı mı bulsam diyorum :) Belki o zaman arkadan vurmaz.
ben corap la bıle gıysem ılla vurur darbe ala ala nasırlastı artık
ayakkabıcıya gıdıp ayakkabı hep ayagımı vuruyor
vurmasın dıye dovuyormussunuz yumusuyormus vurmuyormus de :)
hemen orda 2 dk da yapıyorlar
gercekten demırle dovuyorlarderısıne hıc zarar gelmıyor
senelerdır yaptırırım ben
ayak tabanlıgı arkaya tampon hıc fayda etmıyor bende
bu kesın cozum
Bu haksızlık ama,
ayakkabı firmaları bizim gibilere özel ayakkabı üretsinler.
Baş parmağım büyük olduğu için böyle ön kısmı tombik ayakkabı mı bulsam diyorum :) Belki o zaman arkadan vurmaz.
bana spor ayakkabı bıle vuruyor :)Akşam evdeki ayakkabılarımı toplucam, hepsini götürücem.
Topuklulardan artık ümidim kalmadı da bari babet giyebileyim.
bana spor ayakkabı bıle vuruyor :)
dövdur hepsını kurtul valla
cızme falan aklına ne gelırse hepsını yaptırıyorum ben
serce parmagının oldugu yerıde vuruyorsa onuda yapıyorlar
bana makul fiyata kişiye özel ayakkabı yapan birkaç ayakkabıcının numarasını vermişti. ama dedim ya ihmal ediyorum. benim ayaklarım hem çok taraklı, hem de ayrıca bir çıkıntı da var. yanlış ayakkabı giydikçe daha da kötü oluyor.Sebebi neymiş,
hiç doktora gitmek aklıma gelmedi bu konuda.
Gideyim mi, tavsiye eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?