Ayakkabı vurması problemi

Ne dediğinizi anlayabiliyorum maalesef İtalyanlar sanat ve kalite konusunda taviz vermiyorlar :)
İyi ki vermiyorlar aslında, en azından bu işi hakkıyla yapan firmalar var böylece dünya üstünde de olsa.

Benimde sorunum. Havalar sogudu kapalı ayakkabilara gectim sanki yeni alınmış gibi vuruyor. Tabanlıklarda malesef ayakkabıyı darlaştırıyor ve sonuç yine vuruyor. Çok gıcığım bu duruma. Ayakkabı hastasıyım ama giyemiyorum öyle her tür ayakkabı.

"Ayakkabım Vuruyor Ne Yapmalıyım?

Özenerek, zevkle seçtiğiniz ayakkabınızı giydiniz ve ayağınıza vuruyor. Değişim ihtimali yok veya değiştirmek istemiyorsunuz. Evet büyük bir hayal kırıklığı… Peki ne yapmalısınız?

1. Öncelikle eğer ki evdeki dolabınız deepfreeze değilse yani eski stil bir dolapsa naylon bir poşetin içine koyup direkt buzluğuna ayakkabınızı koyarak bir gün bekletebilirsiniz, sonrasında ise kullanabilirsiniz. Eğer ki deepfreeze ise dolabınız, derin dondurucu olmayan kısmının en soğuk yerine yine aynı yöntemle koyup bir gün bekletmeniz tavsiye edilir.
  2. Eğer ki bu yöntem çalışmazsa ne yapacaksınız? Ayakkabınız önden vuruyorsa ayakkabıcıya götürüp, ön tarafını bir gün kalıba koymasını isteyebilirsiniz. Ayakkabınızın arka tarafı vuruyorsa yineayakkabıcınıza gidip çekiçle ayakkabınızın arka tarafını yumuşatmasını isteyebilirsiniz."
Kaynak Stil Ayakkabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…