- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
spor mağazasında gördüm biri deniyordu geçen gün,sprey şeklinde köpük, spor ayakkabıları için üretilmiş.fırçasıda var kapağında, sıkıyorsunuz ayakkabıya fırçalıyorsunuz biraz ,kiri çıkıyo sonrada nemli bezle siliyorsunuz.mağazada testeri vardı deneyebilirsiniz ama bez ayakkabı demişsiniz onda kullanılıyormu bilemiyorum.Beyaz değil ya açıkçası biraz tedirgin oluyorum. Bilemedim ki makina rengini falan degistirmez mi?
spor mağazasında gördüm biri deniyordu geçen gün,sprey şeklinde köpük, spor ayakkabıları için üretilmiş.fırçasıda var kapağında, sıkıyorsunuz ayakkabıya fırçalıyorsunuz biraz ,kiri çıkıyo sonrada nemli bezle siliyorsunuz.mağazada testeri vardı deneyebilirsiniz ama bez ayakkabı demişsiniz onda kullanılıyormu bilemiyorum.
Teşekkür ederim gec oldu ama çünkü makineye attim ve bazi bolgelerinin rengi mahvoldu :-(
mesaj yazdıktan sonra gördüm, yıkamışsınız makinede ,sağlık olsun daha iyilerini alırsınız inşallah.
benim bozulan puma da aynı bu tarzdaydı.Hah bu ayakkabinin pembesi iste benimki. O koyu olan kisimlarinin rengi acildi :-(
Evet demistiniz ama ah dinlemedim ya keske dinleseydim..Ahh ahh makineye atma dediydim o kadar dinlemediniz ki
Bozulmadı dediklerimse bu tarz ayakkabılar
Ben deli gibi çitiliyorum çıkıyor..
Bozulmadı dediklerimse bu tarz ayakkabılar
foruma yeni üye oldum evet kuralları bilmiyorum malesef ilgin için teşekkür ederim :)
bi ayakkabı sordumda link vermek yasakmış :)Ne olmuş? Anlayamadim??
bi ayakkabı sordumda link vermek yasakmış :)
hm benim beğendiğim model topuklu bi ayakkabıydı png markası hiç duymadım ama hoş bi ayakkabıydı :) geçmiş olsun bu aradaHimm tamam o zaman. Ne tür bir ayakkabı? Markasi ne? Bu konu benim ve zavallo ayakkabicigim bildiğin mahvoldu. Yeni bir spor ayakkabi aldim.. sen de dieselden uzak dur. 400 liram çöpe gitti anlayacagin..
hm benim beğendiğim model topuklu bi ayakkabıydı png markası hiç duymadım ama hoş bi ayakkabıydı :) geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?