Ayakkabı Temizliği. .

Beyaz değil ya açıkçası biraz tedirgin oluyorum. Bilemedim ki makina rengini falan degistirmez mi?
spor mağazasında gördüm biri deniyordu geçen gün,sprey şeklinde köpük, spor ayakkabıları için üretilmiş.fırçasıda var kapağında, sıkıyorsunuz ayakkabıya fırçalıyorsunuz biraz ,kiri çıkıyo sonrada nemli bezle siliyorsunuz.mağazada testeri vardı deneyebilirsiniz ama bez ayakkabı demişsiniz onda kullanılıyormu bilemiyorum.

Teşekkür ederim gec oldu ama çünkü makineye attim ve bazi bolgelerinin rengi mahvoldu :-(

Ben de geçen sene polaris ten beyaz bez bir ayakkabı almıştım. Çamaşır makinesine attım. Ayakkabı hem çekmiş, daralmış hem de rengi değişmişti. Bir daha giyemedim

Ahh ahh makineye atma dediydim o kadar dinlemediniz ki
Evet demistiniz ama ah dinlemedim ya keske dinleseydim..

Bozulmadı dediklerimse bu tarz ayakkabılar

Doğru o tarz ayakkabilar bozulmaz da iste benimki gitti. Cok üzdü beni
Dalga geciyorum ya bi de kendimle. Saka gibi. Neyse ama bi yolunu bulacagim ben insallah o yuzden biraz rahatim

spor ayakkabılar asetonla pırıl pırıl olur ben converslerin ön kısmındaki lastik kısmıda diğer spor ayakkabılarıda asetonla temizliyorum deneyin sizde memnun kalırsınız....

Himm tamam o zaman. Ne tür bir ayakkabı? Markasi ne? Bu konu benim ve zavallo ayakkabicigim bildiğin mahvoldu. Yeni bir spor ayakkabi aldim.. sen de dieselden uzak dur. 400 liram çöpe gitti anlayacagin..
hm benim beğendiğim model topuklu bi ayakkabıydı png markası hiç duymadım ama hoş bi ayakkabıydı :) geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…