- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
valla ben beyaz spor ayakkabıları kısa program 30 derecede makineye atıyorum mis gibi çıkıyor ama senin ayakkabı farklı sanırım
çamaşır makşinesinden başka bişe temizlemez . kısa program
Canım ayakkabıyı görmem lazımBeyaz değil ya açıkçası biraz tedirgin oluyorum. Bilemedim ki makina rengini falan degistirmez mi?
Hadi ya? Belki baska fikirler de çıkar. . Eger cikmazsa camasir makinesine atacagim mecbur. .[/QUOT
Yok atarsam da tek atarim zaten..canım rengine bişe olmaz ya renklilerle atmadıgın sürece .
Ilk giydigimde coraba renk vermisti ama artik vermiyor. Evet aslinda iyi bi ayakkabi sayılır Diesel'in. Ama bez olduğu icin biraz cekincem var iste..Canım ayakkabıyı görmem lazımŞaka bir yana yapışkan filansa açılabilir de makinada ama iyi bir markaysa bence sorun olmaz. Yağmurda giydinmi hiç,çoraba boya vermişmiydi? Rengin açılıp açılmayacağını öyle anlayabilirsin belki. Yine dediğim gibi ben normal sporları yıkıyorum,bez değildi onlar ama bilemedim
Hi hi spor ayakkabi günlük spor. Koşu icin kullanmiyorum. Makineye atayim o zaman madem herkes makineye atiyor, ben de atayim.. Teşekkürler.Ben sporları makinada kısa ve ılık şekilde yıkıyorum ara ara. Bir şey olmuyor. Ama yürüyüş/spor ayakkabısı tarzında mı? Öyle değilse bozulabilir. Yani günlük ayakkabı tarzındaysa.
Ben de bez renkli ayakkabılarımı kısa programda yıkıyorum, diğer türlü çıkmıyor çünkü.
Lostra ayakkabı bakıma verebilirsiniz 10 tlye pırıl pırıl yapıyorlar :)
Dikkat ederseniz ayakkabı bakımı yapan yerlerde yazar lostra diye ben hep bez ayakkabılarımı converselerimi falan oraya veriyorum makine bir yerden sonra çok yıpratıyor :)Öyle bir sey de mi varmis? İlk defa duydumAslinda degerlendirilebilir, teşekkür ederim ...
Dikkat ederseniz ayakkabı bakımı yapan yerlerde yazar lostra diye ben hep bez ayakkabılarımı converselerimi falan oraya veriyorum makine bir yerden sonra çok yıpratıyor :)
Ben deli gibi çitiliyorum çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?