Ayakkabı Temizliği. .

atın makinaya mis gibi çıkar, gerçi herkes makinaya at demiş ayakkabıya bişi olsa olay çıkar burda
olmadı hediye ederiz yenisini

Hahahahahhahahah hahahahahah hic gulecegim yoktu. Ya sizden değerli mi ki? . Denemekten zarar gelmez. Herkes atiyor da bi sey olmuyorsa benimkine de olmaz heralde...

Ya kizlar ayakkabim mafoldu yaaaa
Kenarlari beyazlamis gibi bir renk oldu ve lekeler de cikmadi ne yapcam bennnn

makinaya atabilirsiniz ama bir kılıfın içine koyun yastık kılıfı faln olablr

Bir leğene deterjanlı su koyun. Ayakkabıyı da içine koyun ve temiz bir diş fırçasıyla fırçalayın iyice kirleri. Ben hep böyle yapıyorum makine inanılmaz zarar veriyor.

makinaya atabilirsiniz ama bir kılıfın içine koyun yastık kılıfı faln olablr
Bir leğene deterjanlı su koyun. Ayakkabıyı da içine koyun ve temiz bir diş fırçasıyla fırçalayın iyice kirleri. Ben hep böyle yapıyorum makine inanılmaz zarar veriyor.

Makinaya attim ama ayakkabimin bir bolgesinin rengi soldu:-(

Resim yüklemeye calisiyorum ama boyutu cok buyuk oldugu icin de yukleyemiyorim :-(

Makinaya attim ama ayakkabimin bir bolgesinin rengi soldu:-(

Resim yüklemeye calisiyorum ama boyutu cok buyuk oldugu icin de yukleyemiyorim :-(

Markası neydi ayakkabının? Valla eşim yaz kış spor ayakkabı giyer, ben de aşırı sıcak ve yağmur kar olmadığı sürece spor giyerim. Bugüne kadar 5-10 spor ayakkabıyı çokça kez yıkadım hepsi hala sağlam duruyor. Adidas Nike puma skechers converse.
Yalnız bunların hepsi spor.
5 yıl önce falan bi puma ayakkabım yıkayınca çekip bozulmuştu çöpe gitmişti. Ama ben uzun programda yıkamıştım bir de tam spor ayakkabı türünde değildi.
Onun dışında dediğim gibi. :s

Ya Diesel'in ayakkabisi. Simdi bi tarafı tam pembeydi diger taraflari biraz daha acikti. Acik olan kısım daha da acildi beyaz gibi yarim yamalak bi sey oldu. Anlamadim ki niye böyle oldu.. büyük ihtimalle boyayla halledecegim eger öyle bir çözümü varsa. Yoksa cok üzülürüm :-(

demekki kumaş boyası kaliteli değilmiş kumaş boyu ile bir ton koyuya boyayabilirsin ayakkabıyı

Kumaş boyasina hic girmeyeyim. Eger bu markanin ayakkabi boyaları varsa ki vardir onunla denemeye calisacagim..

aldığınız yer köklü bir yerse götürün üründen kaynaklanıyorsa zaten teladi ederler

Hah bu ayakkabinin pembesi iste benimki. O koyu olan kisimlarinin rengi acildi :-(

Eklentiler

• Y00644280.051.KR.PNG
    203,6 KB · Görüntüleme: 78
aldığınız yer köklü bir yerse götürün üründen kaynaklanıyorsa zaten teladi ederler

Götüreceğim yarin inşallah. Ya da bu aksam esim erken gelirse götürürüz. Uff pembesini de bi daha hic bulamam çünkü o tekti :-(
Insallah hallolur.. bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…