ayakkabı tamiri

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
merhaba ,çok sevdiğim bir spor ayakkabım var .ayakkabının arka kısımda tabanı açılmış ,açılan kısım ayakkabı tamircisi tarafından yapıştırılır mı yoksa ayakabı çöp mü oldu.:KK12:

neden yok artık diyorsunuz.bu soruyu sormak ayıp mı gerçekten artık burada bişey paylaşmaya korkar oldum benim için bir dert yeni ayakkabı alacak bütçem yok ve fikir edinmek istedim suç mu bu.

belki daha önce öyle bir durumu yaşayan olmuştur diye paylaştım burada.

Buraya yazdığını sözlü olarak ayakkabiciya anlat canım biz nerden bileceğiz çöp olup olmadığını:)

Genelde ayakkabı tamircileri ayakkabıyı tamir eder.
Bunda sorun olmaz.

Ancak tamir edildikten sonra ayakkabı eskisi gibi olur mu bu muamma?
Ben daha önce yaşadım böyle bir durum.
Ayakkabımın tabanında dediğiniz gibi problem oldu, ayakkabıcı yaptı ancak istediğim gibi olmadı.
Çöp oldu malesef ki.

Yine de tamir ettirin derim.
Tamir ücretleri o kadar pahalı değil.

Yeni bir taban koyup yapabilirler belki. (Eğer durumunuz yoksa ben size ayakkabı hediye etmek isterim.) Umarım en güzel ayakkabıları alacak kadar refaha ulaşırsınız.
size ve güzel yüreğinize teşekkür ederim almış ve bana hediye etmiş kadar oldunuz :KK36:

foto atın bir bakalım isterseniz daha net bir şeyler söylenebilir

merhaba ,çok sevdiğim bir spor ayakkabım var .ayakkabının arka kısımda tabanı açılmış ,açılan kısım ayakkabı tamircisi tarafından yapıştırılır mı yoksa ayakabı çöp mü oldu.:KK12:
Elinizden geliyorsa siz yapıştırın

Butcenizin kısıtlı olup olmamasıyla ilgisi yok, gidip soracaksınız ne derece olur olmaz, ne kadar yırtılmış, altında ne var buradakiler bilemez ki ?

Bir derdim var bölümünde açılacak bir konu değil.

Butcenizin kısıtlı olup olmamasıyla ilgisi yok, gidip soracaksınız ne derece olur olmaz, ne kadar yırtılmış, altında ne var buradakiler bilemez ki ?

Bir derdim var bölümünde açılacak bir konu değil.
hangi konunun hangi bölümde açılacağına siz mi karar veriyorsunuz.bir derdim var bölümü daha aktif olduğu için burda sordum bunun için sizden izin almam gerektiğini bilmiyordum.

tabanı çıkıksa yapıştırılır ya da dikilir benim de çok sevdiğim kışlık botlarım var rica..do....co...li marka 7 senedir giyiuorum alt tabanı yarılmış aynı bottan aynı kalitede bulmam imkansız bu sebeple yolladım bugün tamirciye fermuarını yapsın tabanı düzeltsin diye ..yapar inşaallah

kızın derdiyle uğraşmayın en fazla benim gibi banlanır:D

Back
X