Ayakkabı kutusundan dekoratıf kutular yaptim

canım tek yapman cok zor bır gonullu lazım yapabılmen ıcın kutunu kapagını ele alalım ıcıne kıvıracagın paylarıda hesap ederek gereklı buyuklukte kagıdı yapıskanını acmadan kes ortalı yerlestır koselere gelecek yerlere maksa at ıce bukeceksın ya ondan sonra bırı kagıdın yapıskanını acsın sen ortaya yerlestır sonra tersını cevır ve elınle parmagınla duzgunlestır kabarcık olursa ıgne ıle delersın sonrada en sonra ıce bululecek yerlerı buk ozen gosterırsen ve yanında bırı olursa aslında cok kolay bızde bılmıyoduk yaparken ogrendık zaten tahmın edıyosun gıdısatı ama bu sekılde nasıl anlatabılırımkı daha fazla CADIARZU

tamam canım.tşk.ederim.biraz araştırdım nette yapılışını ayrıntılı anlatmışlar.meğer çok kolaymış.yinede çok teşekkür ederim.a.s.

bende kutu hastasıyım yok cd kutusu foto kutusu fatura kutusu takı kutusu derken heryer kutu ama hep hazır alıyordum ve dediğin gibi 10 tl falan veriyordum bi de eve uygun arıyodum o kadar. şimdi bende denerim özellikle hediye paketi çok iyi olur ellerine sağlık. tabloları bende bekliyorum. bende yapmayı düşünüyorum çünkü

Tablolar uzun surebılır artık guzel ve odama uyan bır kumas bulana kadar duvar kagıdı ısı zor bıraz cunku ahsaba yapısıyor oda cok agır duvarda tehlıkelı dusebılır onun ıcın kumaŞı dusunuyorum canım

Akalın Deco - Uygulama videosu

Kızlar burdan nasıl ve nerelere yapıldığını izleyebilirsiniz...

Burda da çeşit çeşit renk renk çok güzel yapışkanlı folyolar var,

http://www.dekopazar.com/shopdisplayproducts.asp?page=2

Hem bunlar çok kaliteli,çıkarıp tekrar yapıştırabiliyosunuz,videodaki markayla aynı bunlar da,

Ben de aldım kitaplığımı kaplıcam ama bir türlü vakit bulamadım yapmaya,

Yapınca ben de eklerim inş.
boshayallersmile

Hoşçakalın,görüşmek üzere...kaydirigubbakcemile2

Valla çok güzel olmuş çok severim zaten böyle kutuları, derli toplu oh mis gibi...güle güle kullanın

ben bayılırım saklama kutularına sizinkilerde güzel olmuş canım değişik model ararsan gel vatandaş gel bakmadan geçmeye bi göz at onlarda benim yaptıklarım senin de ellerine sağlık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…