Ayakkabı kutusundan dekoratıf kutular yaptim

Yaratıcı insanları severim.. Ellerine sağlık canım. Güzel olmuş. İyi günlerde kullan.

sizde yapın kızlar cok basıt ılkını yapınca gerısını ezbere yapıyosun kocanızdan yardım ısteyın beraber bırseyler yapın buyuk cocugunuz varsa oda yardım edebılır zemını duzgun hersey kaplanabılır plastıkler bıle

Kadının elinin değdiği her yer güzelleşiyor yahu Ellerine sağlık çok zekice ve hoş .:) a.s.

canım ya ben anlamadım bu kapladığın malzeme nasıl iç kısmı yapışkanlı etiket gibi bir şey mi yapıştırıcıyı sen mi sürdün?

çok güzel olmuş ilham verdiniz bana ellerinize saglık.. peki birşey sorayım içlerinide kapladınızmı ayakkabı kutularının?

Süper olmuş , ellerinize sağlık :)

Ben de canlı düz renklerden alıp kaplayayım , üzerine de iki yuvarlak göz ve bir gülen ağız ile oğlumun dolabına ıvır zıvır kutusu yapayım. Resim kutusu , anı kutusu , cd kutusu vb. , çok kullanım alanı var. :)

Gerçekten bu tip kutular dışarıda pahalı , almaya gerek kalmadı artık teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…