Ayakkabı kutusundan dekoratıf kutular yaptim

çok güzel olmuş ilham verdiniz bana ellerinize saglık.. peki birşey sorayım içlerinide kapladınızmı ayakkabı kutularının?

eeeeeee sizlerle paylasmamın amacı ılham vermek zatenkaydirigubbakcemile5evet ayakkabı kutusu arkadasım ıyı kalıtelı sert olanlarını tercıh edın daha dayanıklı olur ben banyoda kullandıgım halde saglamlar hala nem olayı yanı

kızlar su tarak koyduklarınzı salca kutuları oluyo ya kapaklı onlardanda olur bende yapıcam

cnm elklerine sağlık bende yapdım ama kenarları kötü oldu sen nasıl yapdın anlatırmısın

o kenar yerlerını keseceksın bu sekılde tarfı zor ya kenar yerlerıne yanı koşelere bır kesı atacaksın sonra ıce bukeceksın dıyeyım

evet adrına kagıtlar kalıtelı olanlardan praktıkerden almıstım bunları 1-2 tl lık olanları var bırde 6-7 tl cıvarı olanı bunlar ıyısı tabı kapladıgın nesneyı nerde kullanacagınıza ne kadar kullanıcagınıza karar verdıkten osnra ıyımı ucuzumu almalısınız ona sız karar verın ben 2-3 yıl kullanmayı planlıyorum ve banyoda oldugu ıcın ıyısını aldım

dekorasyonda leoparı çok severim,o yüzden leoparlıyı beğendimkaydirigubbakcemile2
çok hoş gözüküyolar emeğine sağlık canım,haber verdiğin için teşekkür ederim..fırsatım olunca deniycem bende,paylaşırım sizlerleŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…