• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı kokusu

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
kızlar deri çizmelerim var,çizmede pis bir koku var yani ayak kokusu değil,çizme kokuyor dışı kokuyor.mesela suan ayağımda ben pis pis kokuyu hissediyorum. 2 sene once almıştım 1 haftadır bu koku başladı. neden olur kı bu geçer mi? iyi para vermiştim alırken atmak ıstemıyorum bı çaresi varsa

Bu arada çizmeye burnumu dayayınca cok yoğun bir koku yok ama dışarı cok yayılıyor 1 haftadır kokunun cızmeden geldiğini ancak anladım

evet yeni kokmaya başladı cok ılgınc. bu aksam deniyim hemen cok teşekkür ederim.
Eğer mümkünse karbonat döküp giymeniz gerekiyor o ayakkabıyı. Benim de deri çizmemde naylon çorap giymemden kaynaklı bir koku olmuştu, bolca karbonat döküp bikaç saat giydim ve birdaha koku falan kalmadı. Tabi giyince çorabınız da karbonat oluyor, eve dönmeyeceğiniz bi zaman giymeyin de Eve dönünce ayakkabıdaki karbonatı boşaltıp bde süpürgeye çektirdiniz mi düzelir inşallah.

Eğer mümkünse karbonat döküp giymeniz gerekiyor o ayakkabıyı. Benim de deri çizmemde naylon çorap giymemden kaynaklı bir koku olmuştu, bolca karbonat döküp bikaç saat giydim ve birdaha koku falan kalmadı. Tabi giyince çorabınız da karbonat oluyor, eve dönmeyeceğiniz bi zaman giymeyin de Eve dönünce ayakkabıdaki karbonatı boşaltıp bde süpürgeye çektirdiniz mi düzelir inşallah.
koku ayakkabı ayağınızdayken mı vardı ayakkabıyı çıkarınca mı? benım ayağımdayken koku yayılıyor yanı içinde koku yok

İslandi mi ayakkabınız? Benim deri cantam islanmisti yağmurdan ardından arabaya bindik pis bir koku yayıldı oraya bak, buraya bak yok bisey en sonunda çantadan olduğunu anladık. Çantayı da kaç sefer yakindan kokladim ama koku gelmiyordu. Kokuyu uzaktan ulaştırıyor nasıl oluyorsa. İkinci kez aynı şey olunca cozduk durumu.

İslandi mi ayakkabınız? Benim deri cantam islanmisti yağmurdan ardından arabaya bindik pis bir koku yayıldı oraya bak, buraya bak yok bisey en sonunda çantadan olduğunu anladık. Çantayı da kaç sefer yakindan kokladim ama koku gelmiyordu. Kokuyu uzaktan ulaştırıyor nasıl oluyorsa. İkinci kez aynı şey olunca cozduk durumu.
ah evet benımde aynı tam olarak. evet ıslandı yağmurlu havada. bi cozum bulabildniz mi? attınız mı?

ah evet benımde aynı tam olarak. evet ıslandı yağmurlu havada. bi cozum bulabildniz mi? attınız mı?
İslanmamasina dikkat edebildim sadece. Eskidi simdi kullanmiyorum da zaten.:KK48:
Yani çizmeyi illaki giyeceksiniz. Yagmurdan nasil koruyabilirsiniz ki. Derisi iyi yikanmadan mi dikilmiş nedir bizde anlayamamistik.

Acaba hayvan dışkısına falan basmış olabilir misiniz
Ya da evde hayvan falan besliyorsanız belki içine falan yapmıstır
Benim basıma geldi de

Sürekli aynı ayakkabıyı giymek koku yapar. Özellikle deride.
İki gün giyin bir gün boş kalsın sonra tekrar giyin. Ben bir haftadır aynı ayakkabıyı her gün giymem şahsen.

Back
X