• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı işkencesi

cirdigis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
702
703
123
İstanbul
Merhaba hanımlar
biliyorum buradaki dertlerin yanında dert değil ama bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
10 gün önce kemal tanca'dan bir ayakkabı aldım.
sadece birkaç saat giydim ve ayaklarım yara icinde kaldı
boyle berbat bir ayakkabı görmedim
şimdi bu durumda ne yapabilirim?

Merhaba hanımlar
biliyorum buradaki dertlerin yanında dert değil ama bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
10 gün önce kemal tanca'dan bir ayakkabı aldım.
sadece birkaç saat giydim ve ayaklarım yara icinde kaldı
boyle berbat bir ayakkabı görmedim
şimdi bu durumda ne yapabilirim?
Öncelikle geçmiş olsun canım, ayakkabaları iade edebilirsin, ayaklarının yarasına gelince kremler falan var onlar işe yarayabilir..

Ayakkabıyı geri götürün ayağınızı vurduğunu söyleyin kalıba felan koyuyorlar...

Kalıba koydurabilirsin, ayakkabının vuran kısmına vazelin sürebilirsin, bir de buzluğa koyanlar var ama onun matığını bilmiyorum:KK66:

vurmanın dışında içinde pürüzler var.ayaklarımın yan taraflarını da yara yaptı. ince çorabım ip ip attı

Ahahaha guldurdun beni ...
ya kullanmıyacam yada git degistır .
ihtiyacı olan birisine ver , veya takas parayla birine sat.. aklıma gelenler bunlar..

benimde her aldığım ayakkabı ilk bir ay vurur ayağıma ben içine selpak katlıyıp koyuyorum ayağım daha yüksek oluyor daha az vuruyor sonra ayakkabı bir miktar eskiyip gevşeyince selpaksız giyiyorum ama bu durum arkadan vuruyorsa işe yarıyor ..kalıba koydurabilirsin ama işe yararmı bilmem

tabi ki sorunu ayakkabıcı ile değil de aldığınız yerle çözün. belki hatalı üretimdir. ayakkabıcı her hangi bir işlem yaparda olmazsa, bu durumda aldığınız yere götürdüğünüzde iade / değişim yapmayabilirler...

Ben hep Tanca dan alırdım ayakkabılarımı .Sadece bir tanesinde sorun yaşadım .Hemen iade aldılar isterseniz parasını verelim isterseniz de başka ürün alın dediler .Çok kaliteli bir firmadır .Oldukça da nazikler bu tür konularda .

benım bıldıgım her yeni ayakkabı ve ayak ilk buluşmada Bi kavga dövüş edıyor..

zamanla birbirlerini tanıyıp,anlaşıyorlar

Hadi sizin bu ayakkabiniz sorunlu.
en kotu giymezsiniz olur biter.
ya bseyleri her ayakkabiyla eziyet cekseydiniz :110:
bir tek spor ayakkabiyla az biraz rahat ediyorum.
ama is icabi baska seyler de giymem gerekiyor.
hayat cok acimasiz:KK43:

gidip değiştirmeyi dene.
olmadı kaymakamlıklarda tüketici hakem heyetleri var.
eğer mağaza ilgilenmezse buraya ayakkabıyı götürüp şikayetini anlatırsın. ikamet ettiğin kaymakamlığa gideceksin. onlar ilgilenir.
ama önce mağazaya gitmen gerekli.

Hadi sizin bu ayakkabiniz sorunlu.
en kotu giymezsiniz olur biter.
ya bseyleri her ayakkabiyla eziyet cekseydiniz :110:
bir tek spor ayakkabiyla az biraz rahat ediyorum.
ama is icabi baska seyler de giymem gerekiyor.
hayat cok acimasiz:KK43:
bende hep dümdüz giyiyorum
işe herkes topukluyla takır takır çok hoşuma gidiyor. benim ayaklar topuklu asla kabul etmiyor. ola ki giydim eve yalın ayak gitmek zorundayım :)

Back