Ayak Parmaklarımdaki Tüyler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tırnak makasıylada kesebilirsin dikkatlice

ağdayla al işte..dert edip te topic acılıcak bi konu degil bence...

benm sadece baş parmağımda 3 5 tane çıkıo ama ayaklarım benm için çok önemli olduğu için epilatörle alıyorum 10 saniye fln sürüyo çok uzun zaman da çıkmıyor

Bacaklarımı ağsayla alırken parmaklarıma da yapıştırıp çekiyorum hiçbir şey kalmıyor.

bende de var çok iğrenc duruyo ya bıde süreklı sandelet gıyıyorum:18::18:

ağdayla alıverin yahu
sir hem azalıto hem de sonuçta ayak parmağı yani çok çabuk çıkmaz
benim yok, neden ki

Ben nişanlımınkileri ağdayla 2 dakikada sipsak alıyorum cokta güzel oluyor

Ben her ağdada onları da alırım mutlaka ama benim de zaman zaman başvurduğum kolay yolu da var tabi : Pudralı eldivenle almak.

yıllardr çakmakla yakarım hepsi bu canmda acımıyo zamanlada dökülü lazer etkisi kızlar annmden duymuştum

Bende sadece bende var sanıyordum hahaha :)) bende ağda yaparken alıyorum onları ama baya acıyo nasıl bi iş anlamadım sonumuz hayrolsun

Son düzenleme:
yıllardr çakmakla yakarım hepsi bu canmda acımıyo zamanlada dökülü lazer etkisi kızlar annmden duymuştum

hımm desekmi acaba eşimden biliyorum erkek kuaföründe kulak tüyleri için yapıyorlar. bende alıyorum ama jilet permatik benim düşmanımdır hiç kullanmam incecik tüyleri kalın kalın kıl yapıyor berbat bişey aga epilasyon yada ip de olabilir ama cımbızda kalınlaştıtı olmaz yani

herkeste olan bişey bu kıllar ancak benim her zaman gittiğim bi ağdacım var eğitim de alıyo bu konularda.ayaklardaki kılların kökünden alınmasının çok sakıncalı olduğunu söyledi.ayakta vücuda giden sinirler varmış benimkileri almıyo artık.

Ben de çok rahatsızdım lazere başladım çatır çatır yaktırdım ohh canıma değsin.....

çakmakla tütsüle gitsin benim de el parmaklarımn eklem yerlernde cıkıyo 3-5 tane tüy şeklinde çakmakla tütsülüyorum

azcık tüyler vardı 2 kere aldım yokoldular artık çıkmıyor epilatörle almışdım

epilasyon kesin çözüm cnm ben de parmaklarıma yaptırdım geçen ay gercerkten hiç bir tüy görmedim ve eskisi kadar pahalı deil epilyasyonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…