• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak nemlenmesi??

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
3.176
7
116
İstanbul
ya arkadaşlar benim kışın ayaklarım inanılmaz derecede nemleniyo ve çorabım hafif ıslanıyo gibi oluyo ayaklarım buz gibi oluyo kışın ayaklarım pek ısınmaz yani günde 3 çorap değiştiriyorum bu yüzden çorap yetişmiyo anlayacağınız ne yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum

seni çok iyi anlıyorum...bende bu dertten muzderiptim canım...eşim bir sitede bir tabanlık görmüş..nemlenmeyi ve terlemeyi önlüyormuş. denedim 2 gün oldu etkili gibi..istersen sende deneyebilirsin..

seni çok iyi anlıyorum...bende bu dertten muzderiptim canım...eşim bir sitede bir tabanlık görmüş..nemlenmeyi ve terlemeyi önlüyormuş. denedim 2 gün oldu etkili gibi..istersen sende deneyebilirsin..

nerde bulabilirim tatlım onu çok sağol bu arada

kusura bakma geç cvp verdim ama eşime sordum unuttum demişti anca hatırladı :):)::) "vimjo.com" bu siteden almış..tereson ürünün adıda bu..ben yinede araştırdım tekradan fiyat olarakta fazla değişmiyor

benım esımde sahıbınden .comdan ayakkabı tabanlıgı alıd ayakları artık terlemıyor tere baglı kokuyuda yok edıyor tabanlık
tavsıye ederım tabanlıgın adını bılmıyorum ama mıs koku gıderıcı tabanlık gıbı bıseydı

ben de bu sitede görüp sahibinden.com dan tabanlık aldım yok arkadaşlar hiç bi işe yaramadı aksine daha da sıcak tutup nemlendirdi terletti ayaklarımı..tabanlık önermiyorum ben ,ilaç bakıcam..

Back