Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arkadaşlar benim kışın ayaklarım inanılmaz derecede nemleniyo ve çorabım hafif ıslanıyo gibi oluyo ayaklarım buz gibi oluyo kışın ayaklarım pek ısınmaz yani günde 3 çorap değiştiriyorum bu yüzden çorap yetişmiyo anlayacağınız ne yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum
seni çok iyi anlıyorum...bende bu dertten muzderiptim canım...eşim bir sitede bir tabanlık görmüş..nemlenmeyi ve terlemeyi önlüyormuş. denedim 2 gün oldu etkili gibi..istersen sende deneyebilirsin..
seni çok iyi anlıyorum...bende bu dertten muzderiptim canım...eşim bir sitede bir tabanlık görmüş..nemlenmeyi ve terlemeyi önlüyormuş. denedim 2 gün oldu etkili gibi..istersen sende deneyebilirsin..
ben de bu sitede görüp sahibinden.com dan tabanlık aldım yok arkadaşlar hiç bi işe yaramadı aksine daha da sıcak tutup nemlendirdi terletti ayaklarımı..tabanlık önermiyorum ben ,ilaç bakıcam..