Sirkeyle yıkayın ayaklarinizı. İlaveten böyle birşey neden gösterilir anlamakta güçlük çekiyorum. Sanırım anlattığıniza göre de çorapsız falan dolaşmış. Misafirlikte yalın ayak dolaşmam hayatta. Birde mantarliysa!! Ee pes artikArkadaşlar bugün bir arkadaşım evime ziyarete geldi. Ayağında mantar varmış. Kendi gösterdi. Heryere de bastı. Birşey diyemedim tabi. O misafirlikte tabi ben de bastığı yerlere bayağı basmış oldum. Sizce bu şekilde bulaşmış olabilir mi bana da? Bulaştıysa ne yapmam lazım sizce?
Ayağımı çamaşır suyu ile yıkadım.Sirkeyle yıkayın ayaklarinizı. İlaveten böyle birşey neden gösterilir anlamakta güçlük çekiyorum. Sanırım anlattığıniza göre de çorapsız falan dolaşmış. Misafirlikte yalın ayak dolaşmam hayatta. Birde mantarliysa!! Ee pes artik
Aynı yerlere bastık ama. İçim gitti ama hiçbirşey diyemedim.Ortak çorap havlu ayakkabı vs kullanimindan bulaşıyor , yere basmakla bişey olmaz. Ablamda da vardı bir ara yıllarca kimseye bulaşmadi aile evinde . Temizliğine dikkat eden biriyse ayakları nemli değilde bişey olmaz.
Ayağımı çamaşır suyu ile yıkadım.
Arkadaş o ne vebali gibi tecrit mi edilsin iyi ki verem veba döneminde yasamamissinizsırkelı suyla ayagınızı yıkayın bence
ya bır mısafırlıge gıderken ya kendı ayakkabı terlıgınızı goturun ya da ev sahıbı verdımı gıyın gıymeyen arkadaslar
benımde cok rahatsız oldugum bır konu heryere basıp mantarlı mantarlı gezıp evde rahat rahat heryere gırıp cıkıp bırde bacagını koltukta toplayıp oturmak suretıyle heryere suruyorlar hoslanmıyorum ben hem goruntu hos degıl hem ev sahıbıne saygısızlık
herkes evınde nasıl gezerse gezsın de mısafırlıge gıderken kendı papuclarınızı koyun cantanıza
dogru soyluyorsunuz aslında ama bana bulasmısdı da :)Arkadaş o ne vebali gibi tecrit mi edilsin iyi ki verem veba döneminde yasamamissinizöyle kolay bulaşmıyo çoğu kişide de var bu hastalık. Toplu yerlerde kirli vs daha çok ihtimali var.
Ben yıllarca ablamla aynı odada kaldık bulaşmadi devlet yurdunda bir dönem kaldım bulaştıdogru soyluyorsunuz aslında ama bana bulasmısdı da :)
gitti sirkelı suyla yıkadım sık sık bırde doktor bır krem vermıstı onu surdum gectı :)Ben yıllarca ablamla aynı odada kaldık bulaşmadi devlet yurdunda bir dönem kaldım bulaştısize de geçmiş olsun gitti mi bari
Sirke yok evde çamaşır suyu ile yıkadım walladogru soyluyorsunuz aslında ama bana bulasmısdı da :)
alemsınız yaSirke yok evde çamaşır suyu ile yıkadım wallabulaşmışsa kaç günde anlarız ki?
Kaşıntı yapar tırnak görünmez olur etrafı pul pul olur anlarsınız yaniSirke yok evde çamaşır suyu ile yıkadım wallabulaşmışsa kaç günde anlarız ki?
Kaç güne belli olur sizce?alemsınız yabulasırsa emın olun anlarsınız hem koku hem kasıntı yapıyor fena
bılemıyorum bende 2 gun sonra kasınmaya baslamıstı kısıye gore degısebılırKaç güne belli olur sizce?
İyi ki bitli değilmişSirke yok evde çamaşır suyu ile yıkadım wallabulaşmışsa kaç günde anlarız ki?
Arkadaşınızdan mantar bulaşmasa bile çamaşır suyu derinize zarar verecektir. Nasıl yıkadınız çamaşır suyu öyle masum bir şey değil ki :/Sirke yok evde çamaşır suyu ile yıkadım wallabulaşmışsa kaç günde anlarız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?