Ayak Kokusu Sorunu Yaşayanlar

Merhabalar... Valla benim de ayaklarım çok terliyor ve bazen kokuyor. Krem mrem, ha bire ayak yıkama falan deniyorum ama çok terliyor... Şöyle bir ürün keşfettim onu denemeyi düşünüyorum ama sizin fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler canım

Yaz gelse de acık ayakkabılara geçsek de kurtulsak kokudan..

sizin erkek arkadaşınızda tam bir mide bulandırıcıymış ama

Arkadaşalr benim de 12 yaşındaki kızımın ayaykları koku yapıyordu,okuldan geldiğinde daha eve girer girmez kokuyordu,düşünün okul pantolonuna bile siniyordu,bende kızıyordum yıka diye hergün çorap değiştiriyordu
birgün ezcanede sordum ,ezcacıda bu konudan müzdaripmiiş oğlu için denemedikleri kalmış,sonra bir tozdan haberleri olmuş sorunu çözmüşler,banada önerdi ama içinde 2 tane var 7 tl gibi birşeydi çok pahalı değildi
okula giderken ayakkabısının içine döktük inanın koku kalmadı,biz denedik ve oldu,
okullar açılınca birdaha alıp deniyeceğim

Seneler oldu girmedim site'ye bende yazını şimdi gördüm..Evet aynen söylediğin gibi, ayak kokusu bazı erkekler üzerinde cinsel tahrik etkisi yaratıyor, başına gelmeyen bilemez.

merhaba, bende ayak kokusu için hako krem almıştım....... adresinden kardeşim çok memnun kaldı. 6 ay boyunca mutluydu. onunla birlikte ayak spreyide kullanmıştı scholl'un. belki bu işinize yarayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…