- 3 Haziran 2017
- 1
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi SelenSafak
-
Merhaba. Öncelikle ayak hijyenine yeterince dikkat ettiğinizden emin olun. Belli ki ayaklariniz çok terliyor. Kış ve bahar aylarında ayağa nefes aldiran deri ayakkabıları ve pamuklu çorapları tercih edin. Yazın ise sandalet tavsiye ederim. Ayni ayakkabıyı iki gün üstüste giymeyin, biraz havalanmalarina müsade edin. Ayak ve ayakkabı deodorantlari var, deneyebilirsiniz. Bulamazsanız bile sorun değil normal deodorant da kullanabilirsiniz. Veya terlemeyi azaltmak için ayaklarınızı pudralayın.Arkadaşlar lütfen yardım edin. Ayak kokum var hemde fena. Ayakkabı çıkartmadığım halde fena kokuyor. Bankada çalışıyorum ve müşterilerden çok ayıp oluyor. Yazın bile açık ayakkabıda kokuyor. Doktorlara gittim. Bir ilaç yazıyorlar ama fayda etmiyor. En son gittiğim doktor PERMASOL tabletleri yazdı . Bunu kulan ve kesin geçer dedi. Umudum hiç kalmadı. Valla sosyal hayatımı çok etkiliyor. Bu beladan kurtulan var mı ??? Yada bu konuda çok iyi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz.
Canım bnm esimin de çok kokardiArkadaşlar lütfen yardım edin. Ayak kokum var hemde fena. Ayakkabı çıkartmadığım halde fena kokuyor. Bankada çalışıyorum ve müşterilerden çok ayıp oluyor. Yazın bile açık ayakkabıda kokuyor. Doktorlara gittim. Bir ilaç yazıyorlar ama fayda etmiyor. En son gittiğim doktor PERMASOL tabletleri yazdı . Bunu kulan ve kesin geçer dedi. Umudum hiç kalmadı. Valla sosyal hayatımı çok etkiliyor. Bu beladan kurtulan var mı ??? Yada bu konuda çok iyi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz.
ayak derinizi topuk torpusuyle temizleyin. kalinlasan deri de kotu kokunun yerlesmesini sagliyor . yeni bi torpuleme biseyi cikmis zahmetsiz biraz pahali ondan alin isterseniz. pilli silindir seklinde torpu yeri var adi gelmedi aklimaArkadaşlar lütfen yardım edin. Ayak kokum var hemde fena. Ayakkabı çıkartmadığım halde fena kokuyor. Bankada çalışıyorum ve müşterilerden çok ayıp oluyor. Yazın bile açık ayakkabıda kokuyor. Doktorlara gittim. Bir ilaç yazıyorlar ama fayda etmiyor. En son gittiğim doktor PERMASOL tabletleri yazdı . Bunu kulan ve kesin geçer dedi. Umudum hiç kalmadı. Valla sosyal hayatımı çok etkiliyor. Bu beladan kurtulan var mı ??? Yada bu konuda çok iyi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz.
Benim koltuk altımda aşırı bir terleme vardı . Ter belli eden açık bir şey giymeye utanıyordum çünkü arkadaşlarım ay terlemissin falan diyordu . Eczaneden driclor almıştım el koltuk altı ayağa kullanılıyor 1 hafta sürünce etkisi bayağı sürüyor ama terlemeyi tamamen kesiyor bu yüzden ben aralıklı kullanıyordum zarar vermesin diue . Ya da bakim mağazalarında kristal tuz satılıyor roll on gibi onlar da doğal anti perspirant olarak geçiyor bir bakın isterseniz.Merhaba...ayak sorununuz hala devam ediyor mu? Aynı durum bende de mevcut ne yazık ki kişisel bakımıma çok fazla önem veren biriyim benim kadar kimsenin bu kadar dikkat etmediğini düşünüyorum neyden kaynaklı bi türlü anlayamadım terlikte bile kokuyu alıyorum sosyal hayatımı çok etkiliyor bu durum kaç defa doktora gittim bi türlü sebebinin ne olduğunu çözemediler her gittiğimde krem verip gönderiyorlardı kremler de bi işe yaramıyor. Geçen sene ayak altı botoksu yaptırdım kokunun terlemeden kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için bi süreliğine rahatlattı beni. Yaz geliyor bu sene de yaptırmayı düşünüyorum. Ama keşke kalıcı bi çözüm bulunabilse her defasında o acıyı çekip o kadar parayı vermek de can sıkıcı. Bu konuda sıkıntısı olup kurtulan varsa lütfen yazsın.
Merhabalar,aynı durumu bende yaşamaktayım.Yaz kış fark etmiyor,ayakkabı terlik fark etmiyor çok pis kokuyor,her ne kdr hastaneye gitsem bile boş krem falan verildi ve durum haaala aynı.Ayak botoksu işe yarıyor mu gerçekten? Bende yapmayı düşünüyordum daMerhaba...ayak sorununuz hala devam ediyor mu? Aynı durum bende de mevcut ne yazık ki kişisel bakımıma çok fazla önem veren biriyim benim kadar kimsenin bu kadar dikkat etmediğini düşünüyorum neyden kaynaklı bi türlü anlayamadım terlikte bile kokuyu alıyorum sosyal hayatımı çok etkiliyor bu durum kaç defa doktora gittim bi türlü sebebinin ne olduğunu çözemediler her gittiğimde krem verip gönderiyorlardı kremler de bi işe yaramıyor. Geçen sene ayak altı botoksu yaptırdım kokunun terlemeden kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için bi süreliğine rahatlattı beni. Yaz geliyor bu sene de yaptırmayı düşünüyorum. Ama keşke kalıcı bi çözüm bulunabilse her defasında o acıyı çekip o kadar parayı vermek de can sıkıcı. Bu konuda sıkıntısı olup kurtulan varsa lütfen yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?