• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak hakkinda bilgisi olan

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
Merhaba kizlar yine ben .
Dert degil tabi ama cok uzun zamandir bu konuya takildim. Fakat gidipte doktora sormadim onemsemedi.
Ben ayagimi yere basinca topugumun kenarinda olsun yan kisimlarinda olsun bir suru beze gibi seyler oluyor.
Kaldirinca yok oluyor.
Iyi ayagimdasa var ne annemde gordum neden babamda.
Sizce normalmidir

Canım bir bilgim yok maalesef en güzel cevabı doktordan alırsın sanırım hiç karşılaşmadım ben:KK43:

Merhaba kizlar yine ben .
Dert degil tabi ama cok uzun zamandir bu konuya takildim. Fakat gidipte doktora sormadim onemsemedi.
Ben ayagimi yere basinca topugumun kenarinda olsun yan kisimlarinda olsun bir suru beze gibi seyler oluyor.
Kaldirinca yok oluyor.
Iyi ayagimdasa var ne annemde gordum neden babamda.
Sizce normalmidir
Yağ bezesi olmasın. Doktora gidin kısa zamanda. Siz kaldirmayin.

Eğer topuk ta kemik cikintisi gibi bir durum varsa topuk dikeni de olabilir.

Ne demek doktor önemsemedi anlamadım? Kime göründün sen.

Canım o dediğin herkeste var.... kimi farkeder kimi farketmez.... sadece topuğun etrafında yere bastığın zaman çıkar hafifçe dokunduğun zaman sanki derinin altında sert miniminnacik bilyeler varmış gibi hissedersin ve topuğun pespembe bu bilyeler ise bembeyazdir.... ayağını kaldırınca basınç kaybolduğu için bilyeler de kaybolur

Ben herkeste görüyorum. Aynen lingen lingen arkadaşın dediği gibi.

Canım o dediğin herkeste var.... kimi farkeder kimi farketmez.... sadece topuğun etrafında yere bastığın zaman çıkar hafifçe dokunduğun zaman sanki derinin altında sert miniminnacik bilyeler varmış gibi hissedersin ve topuğun pespembe bu bilyeler ise bembeyazdir.... ayağını kaldırınca basınç kaybolduğu için bilyeler de kaybolur
Sadece bi yerinde degikki bir suru ve belli oluyor daha cok buyucekmis gibi hissediyorum

Senin yorumunu okuduktan sonra denedim bende yok anneminkinede baktım onda da yok. Gayet düz ve yumusak. Yanlış yonlendiriyo olabilir misin?

Canım bilgim yok konuda, şuan da ayağıma bakacak durumda değilim ne dediğini anlamak için ama , söylemem gereken birşey var

Paragrafında doktora gittim de önemsemedi gibi anlaşılıyor yazdıkların. Düzeltirsen yanlış anlaşılmalara yol açılmaz. Geçmiş olsun

İçini rahatlatcaksan cildiyeye yada aile hekimine görün. Ben de farkediyorum insanlarda bunu, kiminde belirgin kiminde değil, yine emin olman gerek doktorla görüşüp.

Back