• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak donması

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
202
23
30
Merhaba.alakasız bir soru olucak ama belki bir bilen olur.Kızlar ben kendimi bildim bileli hava biraz soğuk olduğunda ne kadar kalın içi yün ayakkabıda olsa ayaklarım donuyor soğuktan. Kan değerlerimde iyi. Sizce bunun nedeni ne ola bilir?

Sebebini bulursan bana da heber ver nolur. Çorapsız gezdiğim gün sayısı çok az benim de.

Neredeyse yazın bile patikle gezicem o derece. Ayaklarım buz ısıtamıyorum, yine geldi kabusum kış..

Merhaba.alakasız bir soru olucak ama belki bir bilen olur.Kızlar ben kendimi bildim bileli hava biraz soğuk olduğunda ne kadar kalın içi yün ayakkabıda olsa ayaklarım donuyor soğuktan. Kan değerlerimde iyi. Sizce bunun nedeni ne ola bilir?
Benimde yaz kış ayaklarım soğuk oluyordu halen öyle doktora gittiğimde yavaş kan dolaşımı fazla oturmanın çorap kemerinin sıkı olduğu yada dar giyeceklerden olabileceğini söylemişti seninde bu nedenle olabilir

Ayak donması gerçekten bir kabus.bunun yüzünden jinokoloji bakımdan problemim bitmiyor. Kist, miyom, erozyon hepsinden ikişer üçer yaşadım. Gebelikte sıkıntı.. kim bulursa kızlar yazsın buraya))

Benimde ayaklarım ve ellerim yazın bile buz gibidir. FibromiyaljiM var bu yüzden dedi doktor sizlerde de Fibromiyalji mi var acaba
A evet benim de fibromiyalji rahatsızlığım var fakat bu el ayak donması için hiç doktora başvurmadım. Acaba ne bakımdan bir bağ var arasında? Doktorunuz net bir açıklama yaptı mı veya ne yapmak gerekiyor?

A evet benim de fibromiyalji rahatsızlığım var fakat bu el ayak donması için hiç doktora başvurmadım. Acaba ne bakımdan bir bağ var arasında? Doktorunuz net bir açıklama yaptı mı veya ne yapmak gerekiyor?
doktor sebebini açıklamadı benim vucudumdaki neredeyse bütün kaslarim 24 saat kasiLmis durumda bende kendimce bunun bu sebepten kan akışı bozuluyor buda el ve ayak da soğukluğa sebep oluyor diye düşündüm. ağrılar beni yordu ölü gibiyim sizde oylemisiniz

Ben yıllarca bu düğümlü kas ağrılarını çektim.
doktor sebebini açıklamadı benim vucudumdaki neredeyse bütün kaslarim 24 saat kasiLmis durumda bende kendimce bunun bu sebepten kan akışı bozuluyor buda el ve ayak da soğukluğa sebep oluyor diye düşündüm. ağrılar beni yordu ölü gibiyim sizde oylemisiniz
Kuru iğneleme ve defalarca fizik tedavi uygulattım ama hiç faydasını göremedim. Sırt bölgem komple göçüktü, hani nasıl kaya parçası donuk hissiz olurya benim de sırtım öyleydi. Yaklaşık 3 yıldır belli aralıklarla hacamat sülük tedavisi yaptırıyorum. Tam olarak düğümlü sızılı yerlerin üzerine uygulattırıyorum. Allaha şükür yok denecek kadar azaldı.

Yaz kış çorap ve patik ayağımdan çıkmaz kiiii normal üşüme değil ağrı yapar hatta bazı zamanlar bir kova sıcak Su yapar ayaklarımı içine sokarım anca öyle rahatlarim. Sebebini bilmiyorum ama yıllardır boyleydim eşim de aynısı çıktı isinamiyoruz karı koca 😂 kan değerlerimiz de çok iyidir . Sebebini bilsem keşke .

Ben yıllarca bu düğümlü kas ağrılarını çektim.

Kuru iğneleme ve defalarca fizik tedavi uygulattım ama hiç faydasını göremedim. Sırt bölgem komple göçüktü, hani nasıl kaya parçası donuk hissiz olurya benim de sırtım öyleydi. Yaklaşık 3 yıldır belli aralıklarla hacamat sülük tedavisi yaptırıyorum. Tam olarak düğümlü sızılı yerlerin üzerine uygulattırıyorum. Allaha şükür yok denecek kadar azaldı.
bende 20 yıllık hastayim her yolü deneyip hacamatla nefes alabildim elhamdulillah ama bir hafta geçmeden aynı kasılma ağrıları başlıyor sol tarafın en az 20 yıldır kaskative omzumda biraz yükseklik oldu bu yüzden boynuz yamuktu dik Tutamıyorum kafam sağa eğik duruyor çok üzülüyorum. skolyozumda var siz duydunuz Fibromiyalji skolyoz yaparmı. Konu Sahibi Kusura bakma lutfen

bende 20 yıllık hastayim her yolü deneyip hacamatla nefes alabildim elhamdulillah ama bir hafta geçmeden aynı kasılma ağrıları başlıyor sol tarafın en az 20 yıldır kaskative omzumda biraz yükseklik oldu bu yüzden boynuz yamuktu dik Tutamıyorum kafam sağa eğik duruyor çok üzülüyorum. skolyozumda var siz duydunuz Fibromiyalji skolyoz yaparmı.
O ne demek canım. Allah acil şifalar versin🤲🏻❤️

Back