Ayak burkulması

Asliiy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
9
6
16
25
Arkadaşlar ben kötü derece ayak burkulması yaşadım ve sınav haftam olduğu için ayağımı kullandım sadece birgün onun harici ilaçlar ve bandaj yapildi ama sonra alçıya alındı ayağım 20 gündür alçıdaydı sadece yattım alçım bugün çıktı ama bazı yerler hala şiş ve yeşil ayrıca ayağım ve bacağım küçücük kalmış ve derim sünmüş yani sallanıyor psikolojim çok kötü oldu bandaja ve kreme devam ama bu durumu yaşayanlar lütfen ne yaptiniz benimle paylaşın yürümeye korkuyorumayağıma bakmak dahi istemiyorum rengi koyu hafif bunuda geçtim burktuğum yerde hala şişlik var ödemden dolayı mı acaba

konu hakkında bilgım yok gecmıs olsun da bandajlı 47 gun gezdım ben tarak kemıgım catlakmıs meger burkulmamısım:) o yuzden gecene kadar sarmıstım hep psıkolojık agrıyo demıslerdı bı de . neyse sarılı durdugu sure boyunca ayagınmda ne odem kaldı ne bısey hakkaten manken ayagı gıbı zayıf bısı olmustu:) senın de oyle olmasın? ama derım porsumedı yanı sana oyle gorunuyo olabılır mı?

Sağ ol bende korktum iki kere röntgen çekildi burkulma ama iki taraftan burktum mezuniyetim vardı ona bile gitmedim barim iyileşsem en azından öyle sevineceğim ama işte alçıdan çıkto yeni 20 gün oldu ama bildiğin ayağım bacağım bebek bacağı gibi ve bacağım biraz tombuldu alt deri sallanıyor oda toparlanır ama hala hafif ödem var 47 günde toparlamışsın sen ben daha yolun başında gibiyim sizede tekrar geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın ayak çok zor

Ben çatlak olduğunu bilsem daha kolay iyilesirdi:) burkulma 15 güne gecer benim bildigim

Merak etme bende yaşadım, o bölge çok ağrır, şişer ve ödem olur, sana tavsiyem buz ile kompleks uygula Bikac gün şişlik inince de yeşil zeytinyağlı sabun ile sıcak suda birisi ovalayarak o bölgeye masaj yapsın hafif hafif , sıcak sudan çıkar çıkmaz da eczaneden alınan bandaj iĺe sarın, bikac gün o bölgeye karışmayın, bandajı aşırı sıkmayın, sonraları o bölgeye kuyruk yagi veya vazelin ile yumuşak tutun, en güzeli bir gece kuyruk yagi sarıp yatmaktir, zeytinyağı da iyi gelir masaj yapın yağla, tendonlarınız ve lifleriniz zarar gördüğü için ancak toparlarsınız , acele etmeyin geçecek inşallah ben doktora gittim bir krem verip yolladı o yüzden annem bu yöntemleri yapmıştı iyi de gelmişti ( şimdi kimse saldırmasın bana neden doktora gitmedin diye )

Çok sağ olun aynen ayak o kadar sertleşmiş ki birde bayram tatili kontrolede gidemedim evde kendim hareket ettiriyorum yoksa yatarak toparlanılıcak gibi değil doktorlarda krem verip başka birşey demiyor artık ben evde kendim elimden geleni yapıcam

Dediklerimi en baştan başlayarak uygula, önce soğuk kompleks ile şişi al ödemi azalt , ardından biraz daha şiş inince sıcak su ve sabunla bir güzel masaj yap , sonraki geceler ise kuyruk yagi ve zeytin yağı uygula , iyi olacaksın endişelenme, bende baya kötüydüm ilk ayak burkulmasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…