Ayak bileğimden kalçama kadar bianda morardı !!!! (Resimli)

Nasıl selülit ya , varis dese anlıycamda.
Hiç böylesini görmedim, varise benzettim ama ben .
Geçmiş olsun, uzarsa başka doktorada görünün derim

Varis çok ayakta kalmaktan olur diye biliyorum ben , eltimde olmuştu, satış sorumlusuydu,
Buna benzer mavimsi , mor gibi damarlar arada sabki düğümler vardı:26:

Ayak bileğinden bir anda çıkıp kalçaya kadan moraran selüliti de ilk defa duydum.
Çok geçmiş olsun umarım tahliliniz de iyi çıkar.

Ayak bileğinden bir anda çıkıp kalçaya kadan moraran selüliti de ilk defa duydum.
Çok geçmiş olsun umarım tahliliniz de iyi çıkar.

dimiiiii :) ben yine erdem hastanesindeki kalp ve damara görünücem :) bu gittiğim hastanede özeldi ama bana abla diyen bu morlklarada selüit diyen bi doktora cok güvenemedim açıkcası çok sağolun :)

Nasıl selülit ya , varis dese anlıycamda.
Hiç böylesini görmedim, varise benzettim ama ben .
Geçmiş olsun, uzarsa başka doktorada görünün derim

dimi zaten selüit diyince bi güldüm orda bi hafta sonra erdem hastanesindeki kalp ve damara görünücem artık bi hafta takip edicem geçmezse gidicem :) çok sagolun :)

ne biçim doktormuş. ne seluliti. dalgamı geçmiş aklınca.

bilmiyorum artık bni tombul gördü dalgamı geçti selüit morarmı hem diyince işte oksijen bilmem ne arayada bi kaç terim soktu bişeyler söyledii hiç bişeyde anlamadım sonuç olarak kötü bişey değil dedii :) tabiki güvenemedim :) zaten bembeyaz saçlarıyla bana ablacım diyen doktordan çokda bişey beklememek lazım :)

Aslında tecrübeye güvenirim , nasıl hitab ettiği çok mühim değil de bak aklıma geldi
Bazı antibiyotiklerin prospektüslerinde selülit tedavisi için diye de yazar
Belki bilmediğimiz farklı türleri vardır. :26:
Varis olmasındansa böyle olsun geçer en azından

Ben de yaşadım aynı şeyi sanırım 1 ay oldu olmadı.
Kalp damara gittim, ani kilo aldın mı ondan olmuş olabilir dedi. Gerçekten çok an bir şekilde kilo aldım.
Biraz bekliyorum düzelme olacak mı ? Olmazsa başka doktora falan da gitmeyi düşünüyorum, görsem olarak da çok rahatsız ediyor beni.

hmmmmm bende 3 yılda 10 kilocuk aldım :) hepside basenleimde geçmedimi sizinkiler 1 aydır

ayyy evet varis değil iyiki doktorada sordum bacaklarımda varislik bişey yok çıkmaz dimi falan diye varislik hiç bişeyim yokmuş allahtan :) bide damar tıkanıklarında parmak uçları morarmaya başlıyomuş öyle dedii doktorcuğum :)

hmmmmm bende 3 yılda 10 kilocuk aldım :) hepside basenleimde geçmedimi sizinkiler 1 aydır

Çok değilmiş 3 yılda, ben 3 ay kadar bir sürede aldım. Hayır ne yazık ki geçmedi. Doktor çok ciddiye almayınca ben de üstüne gitmedim ama geçmezse tekrar gitmeyi planlıyorum.

Çok değilmiş 3 yılda, ben 3 ay kadar bir sürede aldım. Hayır ne yazık ki geçmedi. Doktor çok ciddiye almayınca ben de üstüne gitmedim ama geçmezse tekrar gitmeyi planlıyorum.
inşallah geçer ya çok kötü bi görüntü sanki yerlerde sürüklemişler bni. size krem yazdımı doktorunuz bana krem verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…