- Konu Sahibi Depresifshine
-
aynısı hatta resmini atıyım dedim ama bundan farklı değil yani.
edit: bir de benimki her iki bacağımda ve diz altımda çok belirgin şekilde.inşallah kötü bişey değildir arkadaşım.[
şimdi hastaneden geldim kötü bişey degilmiş krem verdi ama her ihtimale karşı bu hafta kan tahlili yaptırcam ilk safaya yazıorum şimdi doktorrda olanları
Ne olduğunu dr. dan gelince yazar mısınız? Çok merak ettim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah korkulacak bir durum yoktur :26:içini ferah tut çok merak ettim dönünce doktordan yaz muhakkak
Varis çok oturmaktanda olur ayrcıa görünen morluk varise benziyor.Doktora git ihmal etme akşamada sonucu bizimle paylaş bizde merak ettik :) Geçmiş olsun...
çok sağolun ilk sayfaya yazdım doktorun söylediklerini :)
ilk sayfaya yazdım doktorun söylediklerini cnm :)Evet lütfen gelince yazar mısınız ? Merak ederim de.
Damar genişlemesi, çatlaması, kanaması gibi sanki. Anlayamadım :44:
Geçmiş olsun,doktordan gelince yaz
Resmi görünce bir kaç seçenek geldi aklıma ancak hiç birisini yazmadan size tek söyleyebileceğim acil doktora gidin lütfen!..
Ayak bileğinden bir anda çıkıp kalçaya kadan moraran selüliti de ilk defa duydum.
Çok geçmiş olsun umarım tahliliniz de iyi çıkar.
Nasıl selülit ya , varis dese anlıycamda.
Hiç böylesini görmedim, varise benzettim ama ben .
Geçmiş olsun, uzarsa başka doktorada görünün derim
ne biçim doktormuş. ne seluliti. dalgamı geçmiş aklınca.
Ben de yaşadım aynı şeyi sanırım 1 ay oldu olmadı.
Kalp damara gittim, ani kilo aldın mı ondan olmuş olabilir dedi. Gerçekten çok an bir şekilde kilo aldım.
Biraz bekliyorum düzelme olacak mı ? Olmazsa başka doktora falan da gitmeyi düşünüyorum, görsem olarak da çok rahatsız ediyor beni.
Aslında tecrübeye güvenirim , nasıl hitab ettiği çok mühim değil de bak aklıma geldi
Bazı antibiyotiklerin prospektüslerinde selülit tedavisi için diye de yazar
Belki bilmediğimiz farklı türleri vardır. :26:
Varis olmasındansa böyle olsun geçer en azından
hmmmmm bende 3 yılda 10 kilocuk aldım :) hepside basenleimdegeçmedimi sizinkiler 1 aydır
inşallah geçer ya çok kötü bi görüntü sanki yerlerde sürüklemişler bni. size krem yazdımı doktorunuz bana krem verdiÇok değilmiş 3 yılda, ben 3 ay kadar bir sürede aldım. Hayır ne yazık ki geçmedi. Doktor çok ciddiye almayınca ben de üstüne gitmedim ama geçmezse tekrar gitmeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?