- 21 Ağustos 2013
- 778
- 135
- 123
- 47
- Konu Sahibi Depresifshine
Ayyyyyyyy var tabi tam sol bacagmın yanında
ondan olmuştur o zaman telaşlanma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyyyy var tabi tam sol bacagmın yanında
ondan olmuştur o zaman telaşlanma :)
Kendi kendime neler yapmşım ısınıcam diye şimdi uzağa atıım onuda hava sogukken tam masamın yanına alıorum
kendi kendine geçti elektrikli sobayı kapatınca :)
aaaa okumamıştım sobaya degınılmıs zaten..
kuzenımde ısteyken elektrık sobasını alttan alttan bacaklarına tutardı..
onunda bacakları böyle olmustu
o soba öyle bacağı közlüyor işte :)
:))) valla kapatırsam bu sefer de üşüyorum yaaa
ay bende kalp hastasıyım yok damarlarımda bişey var dolaşım sistemim bozuk diye mahvettim kendimi 😂😂😂
hahahahah bende kanser oldum diye ağlamıştım günlerce... Sonra kuzenimde de aynı şey olunca sobadan olduğunu keşfettik.. Yıllardır güleriz hala
hemen doktora git benimkine benzer bir durum değildir inşallah ama ben ölümlerden döndüm çok tehlikeli olabilir
Eki Görüntüle 977226
Kızlar resimde çok belli olmuyo bide krem sürdüm resmi çekmeden önce beyaz bi tabaka oluştu o yüzden pek net degil ama bileğimden kalçama kadar morluk var hiç bi yere çarpmadım o kadar büyük bi alanı yapmak için yerde sürüklenmem lazım bi anda kendiliğinden morarma gbi bişeyler oldu hiç anlamadım bugün kalp ve damar doktoruna gidicem ama akşama kadar beklemek istemedim böyle bişeyle karşılaşan varmı ? Bide bütün gün masa başında iş yerinde oturuyorum ama sol tarafımda böyle bişey olunca acaba tehlikeli bişey mi diye merak ettim şimdiden çok sagolun