• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak bileğimden kalçama kadar bianda morardı !!!! (Resimli)

Yaninizda elektirikli soba varmiydi varsa ondan olmustur soba damarlari genisletiyo surekli onunde oturunca soguga gelincede catliyo damarlar bian oncede tekrar doktora gidin

3 aydır sobayı sol yanımda ayırmıyorum ki... aslında bugün genel cerahiye değilde kalp ve damara gitsem şahane olucaktı ama mecbur haftaya kaldı ctesi ameliyat günüymüş pazarda doktor yok en erken pazartesi görünebilirim kalp ve damara ama damar çatlaması olsaydı doktor anlamazmıydı ya :53:

varise çok benzettim ben. selülitle ne alakası olabilir kılcal damar görüntüsünün anlayamadım. başka bir doktora daha görünün bence.bir de arkadaşların dediği gibi sıcaktan dolayı da olabilir, bir yanınız öyle olduysa eğer...

varise çok benzettim ben. selülitle ne alakası olabilir kılcal damar görüntüsünün anlayamadım. başka bir doktora daha görünün bence.bir de arkadaşların dediği gibi sıcaktan dolayı da olabilir, bir yanınız öyle olduysa eğer...

bi kaç kişi daha yazdı arada yorumlarda ani kilo alışlarında falan olabiliyomuş bende ilk defa duydum ama olabiliyomuş demek ki...
sobadan ve selülitten dolayı oldugnu düşünüyorum birde bütün gün oturuyorum hareketsizlikten yeterli dolaşımda olmuyo bence ... varis kesinlikle değilmiş... doktorun verdiği kremi sürüp birde evdeki spor aletimi kullanırsam halledicem bence inşallah :D

bi kaç kişi daha yazdı arada yorumlarda ani kilo alışlarında falan olabiliyomuş bende ilk defa duydum ama olabiliyomuş demek ki...
sobadan ve selülitten dolayı oldugnu düşünüyorum birde bütün gün oturuyorum hareketsizlikten yeterli dolaşımda olmuyo bence ... varis kesinlikle değilmiş... doktorun verdiği kremi sürüp birde evdeki spor aletimi kullanırsam halledicem bence inşallah :D

çok şaşırdım ya. gerçekten ne kadar hassas vücudumuz aslında değil mi? dediğiniz gibi hareketsizlikten de olabilir. her gün ya da en azından 2 günde bir spor yapmayı deneyin bakalım bir faydası olur elbet...

çok şaşırdım ya. gerçekten ne kadar hassas vücudumuz aslında değil mi? dediğiniz gibi hareketsizlikten de olabilir. her gün ya da en azından 2 günde bir spor yapmayı deneyin bakalım bir faydası olur elbet...

aslında biara yine yürüyodum falan ama sevdiceğim sagolsun son 3 haftadır işten gelip bni aldıgı için işten cıktıgımda bile yürüyemez oldum e iştede bütün gün oturuyorum e bide eve gelip yatıyorum :D bu tembelliğe vücutmu dayanır allah aşkına :D iyiki böyle bi sinyal verdi ki bende kendime çeki düzen veriyim :D burdanda herkese örnek olsun :1: bnm gibi tembel olup sağlıgından olmasın kimse :D

aslında biara yine yürüyodum falan ama sevdiceğim sagolsun son 3 haftadır işten gelip bni aldıgı için işten cıktıgımda bile yürüyemez oldum e iştede bütün gün oturuyorum e bide eve gelip yatıyorum :D bu tembelliğe vücutmu dayanır allah aşkına :D iyiki böyle bi sinyal verdi ki bende kendime çeki düzen veriyim :D burdanda herkese örnek olsun :1: bnm gibi tembel olup sağlıgından olmasın kimse :D

eh evet tembellik iyi değil. :) burdan kendime de lafı dokundurmuş olayım ben de son zamanlarda kilo aldım da, yürüyüş yapmam lazım. aslında böyle kilo almak ya da başka birşey olmasını beklememek lazım, düzenli spor yapmanın faydası illa ki görülür. :ssz:

3 aydır sobayı sol yanımda ayırmıyorum ki... aslında bugün genel cerahiye değilde kalp ve damara gitsem şahane olucaktı ama mecbur haftaya kaldı ctesi ameliyat günüymüş pazarda doktor yok en erken pazartesi görünebilirim kalp ve damara ama damar çatlaması olsaydı doktor anlamazmıydı ya :53:

Tamam ozaman sobadan oldu korkmana gerek yok doktora git igne vericek kortizonlu zamanla gecicek hicbise kalmicak aynisi benim bacagimdada olmustu calisirken sobayi sag tarafimdan ayirmiyodum ayni oyle mosmor olmustu cildiyeci anlmadi ama doktor bakti igne krem verdi sebebinide soledi damarlar sicakta gevsiyo soguga ckkincada kilcal damarlar ole catliyo canm. Gittin doktor bise bilmiyomus vala sen pazartesi git doktora daha iyi isinde uzman olana.

Canım geçmiş olsun korkulacak birşey olmadığına sevindim:16:Selülit nedir hiç böyle selülit görmedim ben başka bir doktorada görünsen tahlillerini aldıktan sonra bence canım :26:

Geçmiş olsun öncelikle.
Selülit medikalde sadece "yağ hücrelerinin neden olduğu portakal kabuğu görüntüsü" demek değil. Aynı zamanda bağ doku iltihabı anlamına geliyor. Bağ doku iltihabı da sizde olduğu gibi kızarma ya da morarma yapabilir. Antibiyotik içerikli krem verilmesi doğru olurdu ama gerek görmemiş demek ki doktor. Siz yine de diğer servislere gidin, dermatolojiye görünmeyi ihmal etmeyin.

Bende direk görünce resmi aa soba yanığı dedim.
Çünkü eşim esnafken kücük elektrik sobası kullanıyodu hep bacaklarında ondada buna benzer bişi olmuştu geçiyo zamanla geçmiş olsun.

Tamam ozaman sobadan oldu korkmana gerek yok doktora git igne vericek kortizonlu zamanla gecicek hicbise kalmicak aynisi benim bacagimdada olmustu calisirken sobayi sag tarafimdan ayirmiyodum ayni oyle mosmor olmustu cildiyeci anlmadi ama doktor bakti igne krem verdi sebebinide soledi damarlar sicakta gevsiyo soguga ckkincada kilcal damarlar ole catliyo canm. Gittin doktor bise bilmiyomus vala sen pazartesi git doktora daha iyi isinde uzman olana.

dimiiiiiii? bnada pek anlıomuş gbi gelmedi burda kaç kişi soba var mı die sordu adam bi kez bile demedi? sen hangi doktora gitmiştin ben kalp ve damar ameliyatta olunca genel cerrahiye gittim canım

Canım geçmiş olsun korkulacak birşey olmadığına sevindim:16:Selülit nedir hiç böyle selülit görmedim ben başka bir doktorada görünsen tahlillerini aldıktan sonra bence canım :26:

aynen canım tahlillerimi kalp ve damara göstericem :) ayyy korkulcak bişey yokmuşta dün annemi görcektin hastaneden cıktım eve geldim kapıyı açtı gözleri dolu dolu :) ay dedim bişey yokmuş falan :) birden ağlamaya başladı bnm senden baska kimim var diye :) ay dedim bi popom morardı görende bişey oldu sancak :D :1:

Geçmiş olsun öncelikle.
Selülit medikalde sadece "yağ hücrelerinin neden olduğu portakal kabuğu görüntüsü" demek değil. Aynı zamanda bağ doku iltihabı anlamına geliyor. Bağ doku iltihabı da sizde olduğu gibi kızarma ya da morarma yapabilir. Antibiyotik içerikli krem verilmesi doğru olurdu ama gerek görmemiş demek ki doktor. Siz yine de diğer servislere gidin, dermatolojiye görünmeyi ihmal etmeyin.

hay ağzına sağlıkkk selülit için aynen böyle söyledi doktor tabi bnm bi kulağımdan girip bi kulagımdan cıktı o yüzden çok iyi acıklıyamadım :D krem verdi antibiyotik içeriklimi bilmiyorum ama morarmalar için falanmış :D tahlillerimi yaptırıp kalp ve damara gidicem hala damarlarımda bi sorun olabilir belki yine tedbirli olmak lazım :)

Geçmiş olsun..korkulacak bir şey olmadığına sevindim.Siz yine gidin iyice görünün düzgün bir doktora içiniz rahatlasın

:53:Eki Görüntüle 977226
Kızlar resimde çok belli olmuyo bide krem sürdüm resmi çekmeden önce beyaz bi tabaka oluştu o yüzden pek net degil ama bileğimden kalçama kadar morluk var :ssz: hiç bi yere çarpmadım o kadar büyük bi alanı yapmak için yerde sürüklenmem lazım bi anda kendiliğinden morarma gbi bişeyler oldu hiç anlamadım bugün kalp ve damar doktoruna gidicem ama akşama kadar beklemek istemedim böyle bişeyle karşılaşan varmı ? Bide bütün gün masa başında iş yerinde oturuyorum ama sol tarafımda böyle bişey olunca acaba tehlikeli bişey mi diye merak ettim şimdiden çok sagolun

not: kızlar doktordan geldim şimdi aslında erdem hastanesi kalp ve damar doktoruna gidicektim randevusuz çalışıyolar ben gittiğim zaman ameliyattaydı doktor o yüzden başka hastaneye gittim o gittiğim hastanedede kalp ve damar doktoru yoktu. genel cerrahi doktoru vardı doktor iyi sempetik biriydi ama saçları bembeyaz olmasına ragmen bana abla diyip durdu:53: nyse bacagmı açtım gösterdim doktora bu selülit ablacım dedii:53::53::53: yanındaki asistanıyla bakışıp güldük tabi dedim nasıl selülit :53: işte bilmem ne bilmem ne bişeyyler dedi sonra ayagımın üstünden ve bileğimiden nabız geçiyomuş burdan nabızı elimizi koyunca hissettiğmiz sürece damarda bişey yok demekmiş. damarda tıkanıklık olunca ayaktaki nabız atmazmış birde kan tahlili verdii bidahaki hafta içi kan tahlilinin yaptırıcam sürmem içinde krem verdi günde 3 kere sürücekmişim :D herkese çoooook teşekkür ederim :)))))

buarada bi hafta takip edicem bacağmı geçmezse bi hafta içinde erdem hastanesindeki kalp ve damar doktoruna görünücem... bugün gittiğim doktor genel cerrahiydi.

not 2: kızlar bugün bacagımdaki renk yarı yarıya azaldı. doktorun verdiği kremi sürmedim bile daha ama geçmeye başladı. burdan cevap veren bana yardımcı olan herkese çoooooook teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız çooook sagolun :)
kan tahlillerimi yaptırıp her ithimale karşı yine kalp ve damara görünücem onuda merak etmeyin :)

CANIM BENİMDE BÖYLE OLMUŞTU. SEBEBİ NEYDİ BİLİORMUSUN ? ISITICI SOBA :s MASAMIN ALTINDAKİ ISITICI YÜZÜNDEN AYNI BACAĞIMDAN AYAK BİLEĞİME DESEN OLUŞMUŞTU. DR DA AYNEN BÖYLE DEDİ. KILCAL DAMARLARLA İLGİLİ BİŞİ. Bİ KREM VERDİ. AMA GEÇMESİ TAM Bİ SENE SÜRDÜ. HİÇ BİŞİ YAPMADIM BENDE ZATEN. ÖNEMSEMEDİM

CANIM BENİMDE BÖYLE OLMUŞTU. SEBEBİ NEYDİ BİLİORMUSUN ? ISITICI SOBA :s MASAMIN ALTINDAKİ ISITICI YÜZÜNDEN AYNI BACAĞIMDAN AYAK BİLEĞİME DESEN OLUŞMUŞTU. DR DA AYNEN BÖYLE DEDİ. KILCAL DAMARLARLA İLGİLİ BİŞİ. Bİ KREM VERDİ. AMA GEÇMESİ TAM Bİ SENE SÜRDÜ. HİÇ BİŞİ YAPMADIM BENDE ZATEN. ÖNEMSEMEDİM

bnmkinin rengi acıldı biraz inşallah 1 yıl sürmez ya :(

aynen canım tahlillerimi kalp ve damara göstericem :) ayyy korkulcak bişey yokmuşta dün annemi görcektin hastaneden cıktım eve geldim kapıyı açtı gözleri dolu dolu :) ay dedim bişey yokmuş falan :) birden ağlamaya başladı bnm senden baska kimim var diye :) ay dedim bi popom morardı görende bişey oldu sancak :D :1:

İnsan merak ediyor tedirgin oluyor canım olsun korkmuştur çok geçmiş olsun tekrardan inşallah tahlillerde temiz çıkar:16:

Back