Eki Görüntüle 977226
Kızlar resimde çok belli olmuyo bide krem sürdüm resmi çekmeden önce beyaz bi tabaka oluştu o yüzden pek net degil ama bileğimden kalçama kadar morluk var
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
hiç bi yere çarpmadım o kadar büyük bi alanı yapmak için yerde sürüklenmem lazım bi anda kendiliğinden morarma gbi bişeyler oldu hiç anlamadım bugün kalp ve damar doktoruna gidicem ama akşama kadar beklemek istemedim böyle bişeyle karşılaşan varmı ? Bide bütün gün masa başında iş yerinde oturuyorum ama sol tarafımda böyle bişey olunca acaba tehlikeli bişey mi diye merak ettim şimdiden çok sagolun
not: kızlar doktordan geldim şimdi aslında erdem hastanesi kalp ve damar doktoruna gidicektim randevusuz çalışıyolar ben gittiğim zaman ameliyattaydı doktor o yüzden başka hastaneye gittim o gittiğim hastanedede kalp ve damar doktoru yoktu. genel cerrahi doktoru vardı doktor iyi sempetik biriydi ama saçları bembeyaz olmasına ragmen bana abla diyip durdu
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
nyse bacagmı açtım gösterdim doktora bu selülit ablacım dedii
yanındaki asistanıyla bakışıp güldük tabi dedim nasıl selülit
işte bilmem ne bilmem ne bişeyyler dedi sonra ayagımın üstünden ve bileğimiden nabız geçiyomuş burdan nabızı elimizi koyunca hissettiğmiz sürece damarda bişey yok demekmiş. damarda tıkanıklık olunca ayaktaki nabız atmazmış birde kan tahlili verdii bidahaki hafta içi kan tahlilinin yaptırıcam sürmem içinde krem verdi günde 3 kere sürücekmişim
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
herkese çoooook teşekkür ederim :)))))
buarada bi hafta takip edicem bacağmı geçmezse bi hafta içinde erdem hastanesindeki kalp ve damar doktoruna görünücem... bugün gittiğim doktor genel cerrahiydi.
not 2: kızlar bugün bacagımdaki renk yarı yarıya azaldı. doktorun verdiği kremi sürmedim bile daha ama geçmeye başladı. burdan cevap veren bana yardımcı olan herkese çoooooook teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız çooook sagolun :)
kan tahlillerimi yaptırıp her ithimale karşı yine kalp ve damara görünücem onuda merak etmeyin :)